PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681639}
4,4 27 tys. ocen
4,4 10 1 27103
3,7 26 krytyków
Obietnica
powrót do forum filmu Obietnica

Luxuria

ocenił(a) film na 4

Luxuria Astaroth, Chryste Panie! Po co promować ten plastik?!

ocenił(a) film na 5
KmartaK

haha, dokładnie.

Tynka19

Gdzie w Luxurii jest plastik? Ta dziewczyna jest w stu procentach naturalna, zazdrosne zakompleksione Polki.

ocenił(a) film na 5
Ubuhani

no wiesz po pierwsze nie jestem zakompleksiona :) po drugie jest to moje i osoby wyżej zdanie. :) Także tyle z tego tematu, żegnam.

Tynka19

Taaa, a ja jestem fioletowy XD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tynka19

,,Możesz być nawet i zielony, ale szczerze gówno mnie to obchodzi.''- :D

ocenił(a) film na 5
Blau95

coś zle?

Tynka19

Po prostu rozbawiło mnie to zdanie :)

Ubuhani

Uważam podobnie, Luxuria nie jest plastikowa. Owszem - zazdroszczę jej nieco wyglądu i wolałabym, żeby promowane były osoby, którą mogą trochę więcej wnieść, ale nie można jej zarzucić, że jest plastikowa!! Kompleksy, kompleksy... i nie ma co oszukiwać siebie i innych ;P

Ubuhani

Autorkom komentarzy nie chodziło chyba tyle o plastik dotyczący wyglądu zewnętrznego, ile o plastik, siano zamiast organu zwanego mózgiem :)

ocenił(a) film na 2
KmartaK

tak myślę sobie.. skądś znam 'tą nazwę' patrze na zdjęcia...i już wiem o co cho :| nawet tutaj musiała się wepchać..omg!

KmartaK

pustaki górą...

weronika1609

Tak mogę wypowiedziec się o kims kto zazdrośnie wypisuje sie o dziewczynie, której nawet nie zna.

KmartaK

Moim kolegom podoba się, mówią, że ma coś w oczach...

użytkownik usunięty
adriennee

No bo ma coś w oczach. Jako modelka się sprawdza.

Jako aktorka w orli niemówionej też wypadla dobrze, ale lepiej niech nie udziela wywiadów ;)

ocenił(a) film na 7
adriennee

Nie popisała się w filmie, była może ukazana w 4 scenach po 3-5 sekund. Więc ciężko po takim czymś ocenić jej grę aktorską.
Już w teledysku zajęła więcej minut niż w filmie pełnometrażowym.