PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30382}

Obserwator

The Watcher
2000
5,9 9,5 tys. ocen
5,9 10 1 9547
4,6 5 krytyków
Obserwator
powrót do forum filmu Obserwator

Ogladałam wczoraj ten film i bardzo mi się podobał. Nie ze wzlędu na grę aktorską , Bo keanu jako seryjny morderca był do niczego, james grała w miare dobrze. jedynie podobały mi sie efekty podczas pościugu i wysadzenie stacji benzynowej w powietrze.Naprawde zachęcam do zobaczenia go w najblizszej przyszłości :)

Nicky

Ja też go wczoraj oglądałam i w ogóle nie rozumiem jak on się może komukolwiek podobać! Rzecz jasna to nie nowina, że Reeves ma więcej szczęścia (i urody) niż talentu i, że Spader jest dobrym aktorem (choć niedocenionym), ale tego gniota nawet Christian Bale (grając,dajmy na to, tak jak w "American Psycho") by nie uratował. Scenariusz wtórny, budowanie napięcia zerowe, portrety psychologiczne bohaterów trywialne, efekty specjalne - jakie efekty?! Stracone 97 min mojego życia. Dzięki bogu tylko 97! Czasami się zastanawiam po co kręcą niektóre filmy? Ale skoro już powstają, to w tego typu produkcjach grać powinni tylko mało znani, albo początkujący aktorzy. Tacy, którzy niżej już upaść nie mogą.