Obsesja

Obsessed
2009
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 28989
3,3 3 krytyków
Obsesja
powrót do forum filmu Obsesja

Bardzo mi się podoba! Film trzymający w napięciu, ciekawa fabuła, genialna Ali Larter, niezłe zakończenie (trochę szkoda było mi tej Lisy). Polecam!

Forrest_Gump

ps: Podoba mi się ten tekst na plakacie "Wszystkie chwyty dozwolone" ;)

ocenił(a) film na 1
Forrest_Gump

Jak ten film zasluguje wedlug ciebie na 10/10 to radze ci skontaktuj sie szybko z lekarzem psychiatra bo to dno to bedzie klapa roku malina murowana!!!

lks604

ja dałem filmowi 9/10! I co cie to obchodzi jakie ktoś daje oceny????

lks604

I jeszcze jedno. Film miał swoja światową premierę 5 miesięcy temu i żadnej złotej maliny nie otrzymał!

lks604

To ty sie skontaktuj z lekarzem psychiatra skoro czyjeś oceny wywołują u ciebie takie emocje ;)

ocenił(a) film na 7
Forrest_Gump

Film całkiem dobry ale widziałam lepsze, moja ocena to 7/10

ocenił(a) film na 1
Forrest_Gump

Nie było rewelacji. Wprawdzie się nie nudziłam,ale nie powalił mnie na kolana.. Mogłabym nawet napisać "typowe amerykańskie ścierwo",ale o gustach się nie dyskutuje :) Zyczę miłego ogladania :)

ocenił(a) film na 2
Forrest_Gump

3/10. po 5 minutach wiadomo jak będzie się toczyć akcja i jak się film skończy. żadnych zwrotów akcji. aktorstwo przeciętne. scenariusz zerżnięty z "Fatalnego zauroczenia", któremu nie dosięga do pięt.

oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, ale mnie dziwią oceny 7/10 , a 10/10 to bardzo gruba przesada. może widziałeś za mało thrillerów? bo jak można postawić na równi z tym filmem "Milczenie owiec", "Dziewiąte wrota", "Siedem", "Raport pelikana", "8mm" ??

Forrest_Gump

Znacie jakieś filmy podobne do tego? (Oprócz Fatalnego zauroczenia)

użytkownik usunięty
Forrest_Gump

jestem własnie świeżo po seansie i moje zdanie jest takie pośrednie. Oczywiście scenariusz objechany na maxa, tylko obsada bardziej gwiazdorska i bardziej dopracowane wykonanie :D. Aktorsko poprawnie u Beyonce ( i tak dobrze jak na nią ), Larter też, na której się akurat zawiodłem i oczekiwałem czegoś lepszego. Za bardzo ją chyba chcieli upodobnić do Sharon Stone z "Nagiego Instynktu"... przynajmniej ja takie wrażenie odnioslem podczas seansu. Pojaiwło się kilka akcentów humorystycznych :D. Napięcię budowane powoli, stopniowo, przez poł filmu jest takie jak by wprowadzenie do wydarzeń i według mnie to jest jak najbardziej na plus. Ogółem byłoby 6/10 ale daję 7, za walkę Beyonce z Ali :D, i to całe skupienie Beyonce ;];] oj warto było :D bo była po mistrzowska po prostu :d. Niczym jak Alexis z Dynastii xD Na prawdę film zly nie jest choc nie powiem, że za mało było thrilleru w thrillerze ;]

http://www.youtube.com/watch?v=5R-AV-LLZRo&feature=channel

ocenił(a) film na 7
Forrest_Gump

Bardzo fajny film, troszke przewidywalne ale ogólnie 7/10

_Lennox_

9/10 Bardzo dobry film świetny aktor z serialu The Wire oraz pozostałe dwie panie nadają się do swoich ról. Nie wiem dlaczego film ma tak niską ocenę na imdb pewnie dlatego, że nie ma jakiś wystrzałowych efektów specjalnych więc nie ma szans :D. Polecam b. dobre kino a przede wszystkim prawdziwe strzeżmy się!!! :-)

użytkownik usunięty
mafiozo88

już miałem się powstrzymać od komentowania tego banalnego filmu, ale jak przeczytałem "Nie wiem dlaczego film ma tak niską ocenę na imdb pewnie dlatego, że nie ma jakiś wystrzałowych efektów specjalnych", to musiała mnie mama spod dywanu wyciągać bo się bałem że cały debilizm tej kwestii przez monitor jakoś wyjdzie i mnie opęta! Film ma niską ocenę bo jest obrzydliwą stratą czasu, żałosnym banałem, powtórką tysięcy innych filmów obrażającym przede wszystkim swojego widza. Grupą docelową mogą być tylko głupie pindy z gimnazjum, których idolką jest bijonse` , i szczają po gaciach z zachwytu, że nie dość piosenkarka z niej wypasiona i tancerka, to jeszcze aktorka!> do niej akurat nic nie mam, to nie jej działka, i tym bardziej nie jej wina że trafiła na jakichś patałachów z 'branży' filmowej. Nie wypisujcie że film zasługuje na oceny typu 10/10 jak kompletnie nie macie pojęcia o co w kinematografii chodzi! ludzie często zastanawiając się nad obejrzeniem filmu wchodzą na tego typu fora i czytają recenzje na podstawie których decydują się wydać pieniądze na seans lub też nie. W tym przypadku jest to niestety bezpowrotna strata kasy dla szanującego się widza.

ocenił(a) film na 10
Forrest_Gump

mi także się podobał, dałam 9/10. nie był jakąś rewaelacją, ale był dobry!!!! podobała mi się strasznie beyonce w tym filmie. :)

użytkownik usunięty
sandrulinka89

"mi także się podobał, dałam 9/10. nie był jakąś rewaelacją, ale był dobry!!!!"
Post sandrulinka89 mnie rozbawił heh dała filmowi ocene 9\10 jednak zaznacza od razu iż nie był ten film jakiś rewelacyjny hahaha normalnie tekst roku lepszy niz nie jeden skecz kabaretowy:)
Z tego co wiem to właśnie ocena 9 oznacza rewelacyjny!!!;)

ocenił(a) film na 3

Prawie jak:
-Bardzo dobrze Kowalski, siadaj trója.

Temat oklepany, film niczym nie zaskakuje, od początku wiadomo jak się skończy. Zrobiony tylko dla gruboudej murzynki jako aktorki(pamiętacie, jak Wiesław Kaczmarek z SLD, powiedział „niech się Staszek sprawdzi w biznesie”?) i piętnastoletnich pożeraczy popcornu w kinie.

ocenił(a) film na 8
Forrest_Gump

mi się też ten film bardzo podobał a moja ocena to 8:) najlepsze było zakończenie:) i w ogóle aktorzy super:)