Film od początku wciąga, gra aktorów na duży plus, intrygująca sytuacja bardzo dobrze poprowadzona akcja, może zabrakło trochę pikanterii ale i tak 8/10 się należy czekałem na ten film dosyć długo i się nie zawiodłem
zgadzam sie całkowicie! dałbym o jeden pkt wiecej tylko :D
Bałem sie ze Beyonce nie wykaze sie zdolnosciami aktorskimi ale ale nie bylo sie czego obawiac bo wyszło całkiem dobrze ;] podobala mi sie fabuła filmu (nie nie widzialem fatalnego zauroczneia)! czytalem duzo recenzji tego filmu wiekszosc byla na minus ale ja sie nie zgodze i chetnie polece wam ten film!! 9/10 ;]
Film bardzo ciekawy, ja też nie oglądałam fatalnego zauroczenia :D Beyonce spisała się na + Ali też no i główny aktor <3 10
Dajecie 8 czy 9/10 takim produkcjom?
To co Wy dajecie klasykom filmowym? 40/10? :)
Ten film może wciągnąć i zaskoczyć chyba tylko zadeklarowanych fanów Beyonce. Bez urazy.
bez przesady klasyk 10/10 się daję a że to nie był klasyk a bardzo dobrze zrobiony film dlatego moja ocena 8/10
Jak dla mnie to: cienka historia, przewidywalny scenariusz, jacyś tam aktorzy (na pewno nie wysoka półka, chociaż Beyonce mogła zaskoczyć, że potrafi jednak coś grać), zdjęcia czy montaż - przeciętnie, do tego dorzucam trailer, który opowiedział dosłownie całą historię, łącznie z zakończeniem (może to i dobrze - zamiast 2 godzin można poświęcić tej produkcji 2 minuty :D)...
Co tu jest dobrze zrobione? Tak na ósemkę... :)
na filmach nam się bardzo dobrze 9 thrillery horrory psychologiczne czasem obejrzę i taki i po prostu mi się podobał i dałem ocenę 8 od średniej nie odbiega proszę się nie czepiać nie jest to klasyk wiem ale milo się ogląda