Obsesja

Obsessed
2009
6,1 29 tys. ocen
6,1 10 1 29044
3,3 3 krytyków
Obsesja
powrót do forum filmu Obsesja

Obejrzałem ten film ponownie wczoraj w Tv choć mam go na DVD , jednak zdania nie zmieniłem ,,, film jest za delikatny , choć to może właśnie jego duży atut , jednak mnie
słowo obsesja w świecie filmu kojarzy się z psychopatami lub psychopatkami które są gotowe zabić , ukrywać ciała , podpalać , torturować i td a w tym filmie tego nie ma poza ,
próbą uwiedzenie w hotelu i na parkingu , porwania dziecka , które po chwili się odnalazło i na prawdę fajnej sceny walki na końcu , mimo to film da się obejrzeć jednak ja
czuję po nim niedosyt psychozy ze strony Lisy czyli świetnej Ali Larter :P

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
StargardX

I to było w zamyśle reżysera, pokazać że kobiety są zadziorne, mają swój wysublimowany charakter, nie wezmą piły mechanicznej i nie potną faceta na kawałki, tylko wolą rozkoszować się cierpieniem drugiego człowieka w tym przypadku Dereka.

Prawda dziewczyny ?

ocenił(a) film na 6
Panks55

Może i tak ale porównałem tylko w mojej wypowiedzi klimat innych filmach o obsesji , którego tu mi zabrakło ale jak mówiłem brak takiego obłędu , mściwych zemst i ogólnej obawy o życie jest nawet plusem tego filmu ale ja wolał bym coś brutalniejszego :D