kotlet odgrzewany już wielokrotnie na ekranie, nuda i mizeria - co to ma być?! Fatalne Zauroczenie dla czarnoskórych czy co? beznadzieja aktorska, facet grający głównego bohatera rusza się jak po boisku koszykówki, garnitur - widać jak go krępuje i się w nim męczy. rola tej piosenkarki płytka jak jej pieśni...nie polecam, wręcz odradzam - szkoda Waszego czasu
Daj przykład jezeli jest to odgrzewany kotlet, chociaż z 2 tytuly filmow o podobnej treści...
mnie sie tam film nawet podobal. Tylko mialam straszny ubaw z tych scen walki pomiedzy Lisa a Sharon ;d
Zgadzam się, film naprawdę słaby, brak logiki przy doborze scen. Jak już ktoś zauważył nie wiadomo jaki cel miała scena z tabletką i naprawdę mnie zastanawia zachowanie tego faceta. Baba zachowuje się jak porąbana od samego początku i moim zdaniem jego reakcje były absolutnie nieadekwatne do sytuacji, takie z cyklu "nie chcę, chociaż chcę, ale właściwie to nie mogę". Takie robienie z widza idioty, bo gdyby działał racjonalnie film mógłby się skończyć po 10min.