Mnóstwo osób ocenia ten film jako komedię, bo redakcja FW tak sobie wymyśliła - a oni uwierzyli. Sporo tych wierzących. Ten film to makabreska. Piszę o tym akurat tu, ale tak można by pod co drugim filmem. Z drugiej strony - jeśli ludziska czytają, ale nie rozumieją, to już ich broszka.
Co do filmu - dobry, solidny obraz, słusznie kojarzony z produkcjami braci Coen.
Spojrzałem co znowu wypisujesz, i nawet taki temat trąci u ciebie niekompetencją. Zapamiętaj: informacje na stronie filmwebu są dodawane przez użytkowników takich jak ty czy ja (z rzadka przez redakcje), zwykle przed premierą filmu i są one kopiowane głównie z imdb. Jeśli ci nie odpowiada jakaś z informacji to możesz ją sam skorygować (musi być to poparte jakimś internetowym źródłem). To jest koniec końców strona społecznościowa. Inna sprawa, że nie funkcjonuje gatunek makabreska w stosunku do filmów, bardziej czarna komedia.
Dla mnie ten temat to zaśmiecanie forum, ale widzę pod innym filmami, że robisz to samo. Dobrej zabawy.