PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684846}

Obywatel roku

Kraftidioten
2014
7,0 16 tys. ocen
7,0 10 1 15990
6,6 17 krytyków
Obywatel roku
powrót do forum filmu Obywatel roku

Mnóstwo osób ocenia ten film jako komedię, bo redakcja FW tak sobie wymyśliła - a oni uwierzyli. Sporo tych wierzących. Ten film to makabreska. Piszę o tym akurat tu, ale tak można by pod co drugim filmem. Z drugiej strony - jeśli ludziska czytają, ale nie rozumieją, to już ich broszka.
Co do filmu - dobry, solidny obraz, słusznie kojarzony z produkcjami braci Coen.

Krzypur

Spojrzałem co znowu wypisujesz, i nawet taki temat trąci u ciebie niekompetencją. Zapamiętaj: informacje na stronie filmwebu są dodawane przez użytkowników takich jak ty czy ja (z rzadka przez redakcje), zwykle przed premierą filmu i są one kopiowane głównie z imdb. Jeśli ci nie odpowiada jakaś z informacji to możesz ją sam skorygować (musi być to poparte jakimś internetowym źródłem). To jest koniec końców strona społecznościowa. Inna sprawa, że nie funkcjonuje gatunek makabreska w stosunku do filmów, bardziej czarna komedia.

Dla mnie ten temat to zaśmiecanie forum, ale widzę pod innym filmami, że robisz to samo. Dobrej zabawy.

użytkownik usunięty
Krzypur

Skargę możesz złożyć do jednej z osób z poniższej listy. :D

http://www.filmweb.pl/film/Obywatel+roku-2014-684846/contributors