Ocalony

Lone Survivor
2013
7,5 86 tys. ocen
7,5 10 1 86467
6,1 18 krytyków
Ocalony
powrót do forum filmu Ocalony

Film bez żadnej fabuły , jak można wypuścić wroga nie znając drogi ucieczki , mało tego nie działa sprzęt , strzały nie
realne , wybuchy już nie wspomne , ogólnie klapa na całej lini , a no i zołnierze są jak komandosi w grze że spadając z
góry nic nie mają złamane :)

ocenił(a) film na 7
malikspecial

Kolejny specjalista od wszystkiego , który ogląda filmy po kilkanaście /kilkadziesiąt minut i już wszystko wie . Muszę przyznać "Czarnoksiężnik z krainy Oz" sie chowa !!!

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

widać że nie znasz się na filmach , masz prawo wypowiedzieć o swojej opinii a nie krytykować , pzodraiwam

ocenił(a) film na 7
malikspecial

"widać że nie znasz się na filmach" a Ty się znasz ???

bo patrząc jakie filmy uznajesz za arcydzieła to można się mocno nad tym zastanowić.

Druga sprawa o co chodzi ?? "masz prawo wypowiedzieć o swojej opinii a nie krytykować" dasz radę przetłumaczyć na j.polski ??

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

typowy polak :) pzdr

ocenił(a) film na 7
malikspecial

Proszę o uzasadnienie tej zastanawiającej odpowiedzi ?!!

Jeszcze tak na marginesie Polak nie polak !!!

ocenił(a) film na 10
malikspecial

Typowy Polak? Spojrz jak reprezentujesz siebie jelopie osiedlowy... , Ogladaj swoje romanse "Tylko Ciebie chce" i wytrzyj cipe z lez ;)

ocenił(a) film na 8
malikspecial

Krytykujesz ten film za słabe efekty, a nie wiem czy wiesz, że do tego filmu dokładali sami aktorzy i to ich inicjatywy powstał, ponieważ mardzo chcieli pokazać szerszemu gronu historię Pana Mike'a i jego oddziału, o ile dobrze pamiętam imię, przepraszam jeśli coś przekręciłem. W Stanach Zjednoczonych odniósł on olbrzymi sukces. W porównaniu do "hollywoodzich superprodukcji" o niebotycznych budżetach ten film można nazwać niskonakładowym kinem, ale za to kinem przedstawiającym jakiś problem, pokazującym jakieś wartości i mam wrażenie, że to właśnie tutaj pojawia się Twój problem, bo albo nie dostrzegasz tego co najważniejsze albo masz z tym problem ideowy.

ocenił(a) film na 9
RoeJi

przy 40 milionowym budzecie do wczoraj zarobil juz 78 milionow ;)

malikspecial

Tylko,że jest to jeden z najbardziej realistycznych i najlepszych filmów wojennych ostatnich lat. :D