Ocalony

Lone Survivor
2013
7,5 86 tys. ocen
7,5 10 1 86465
6,1 18 krytyków
Ocalony
powrót do forum filmu Ocalony

Kobiety płaczą na Tytanikach itd a my faceci na takich filmach. Nie jest to poziom Black Hawk Down
ale ogląda się bardzo dobrze. Wolny początek a potem masakra. Jest naprawdę intensywnie. Mam
parę problemów co do filmu ale przeciez nie mogli zmieniać scanriusza. To true story.Boli mnie po
tym filmie. Napisy mnie rozwaliły. Spodziewałem się prawdziwych zdjęć ale po takiej historii nie da
się ich oglądać. Jeszcze wrzucili sceny z wesela Axelsona a Marcus nazwał swojego synka
Axe(Axelson). Rozje*ało mnie to.

ocenił(a) film na 10
Oszczakiewicz

Moim zdaniem na poziomie Black Hawk Down. Właściwie to jest najlepszy film jaki widziałem. Niesamowicie mocny. Historia bardzo podobna do tej z książki.
Chociaż mógłby trwać film trochę dłużej i mogli pokazać jakie Marcus przechodził ciężkie sytuacji już po walce z Talibami jak czołgał się 1 dzień i pół w poszukiwaniu wody itd. itd.
Dla mnie 10/10 !

JohnyXtreme

A mnie się nie podobał Black Hawk Down. Już lepszy był "Sztandar Chwały". Te sceny bombardowania wyspy... coś pięknego.

ocenił(a) film na 4
Oszczakiewicz

ja plakalem ze smiechu, to mieli byc komandosi ? zachowywali sie jak pajace, kolo chodzil z koscia na wierzchu, no i te skakanie po gorach jak byli cali podziurawieni od pociskow :D

ocenił(a) film na 10
Smigol

No i kolejny głupi śmieć... ehhh

ocenił(a) film na 4
JohnyXtreme

gupkami to byli ci kolesie z filmu, komandosy haha zero dyscypliny, jeden podbiega do pilota smiglowca i grozi mu pistoletem zeby wyladowal ..... a ci dwaj pod koniec tez dobrzy, sie rozdzielaja zamiast oslaniac jeden drugiego ... i po co ? zeby za 5 minut drzec ryja na caly glos i sie nawolywac zdradzajac swoja pozycje wrogowi ?

ocenił(a) film na 9
Smigol

kolo tak naprawde nie chodzil tylko czolgal sie przez 1.5 dnia w poszukiwaniu wody czego niestety nie ma w filmie, siedzial bys grzecznie w helikopterze jak by strzelali rakietami w ciebie wiedzac ze na dole sa zolnierze potrzebujacy pomocy? a pozatym rozdzielili sie przez pierdzielone rakiety wogule talibowie nic innego nie robia tylko nawalaja rakietami caly film

ocenił(a) film na 10
Ryan_Acuna

Nie ma co odpowiadać takim trollującym śmieciom.

ocenił(a) film na 9
JohnyXtreme

nie karmcie tego internetowego smiecia