PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Jak dla mnie 10/10.
Możecie się dziwić, nie rozumieć. Moim zdaniem - najlepsza współczesna polska komedia.
Świetna obsada, każda postać rewelacyjna, hasła, teksty - och :)

ocenił(a) film na 8
vanilla_sky85

Widzę że kolejna bardzo dobra ocena filmu :) zgadzam się że to najlepsza współczesna polska komedia

użytkownik usunięty
vanilla_sky85

Tak, najlepsza współczesna polska komedia. Buhaha. Co to za atut wyróżniać się na wysypisku śmieci?
Obsada beznadziejna, zebrana na serialowym podwórku, postacie płytkie a teksty?? No cóż. Za parę miesięcy i tak nikt już nie będzie pamiętał o tym filmie.

ocenił(a) film na 6

właśnie powróciłem z kina i ... no cóż, tak jak się spodziewałem bez rewelacji, ale też i bez irytacji.
Fajny filmek do obejrzenia, można się odprężyć i coś tam zawsze pośmiać. Co prawda wywaliłbym z obsady Zielińską (kto to w ogóle jest??) i Foremniak, no ale na szczęście pozostali dają radę. Nie ma co się napinać, że to najlepsza komedia od lat jak i to, że nikt nie będzie o filmie pamiętać za parę lat (ale pewnie tak będzie...), to miał być lekki film i taki jest, można obejrzeć. U mnie dostaje 6/10.

vanilla_sky85

mnie się bardzo podobał 10/10

gumisiowa13

Jeszcze nie widziałem ale mam uwagę do "najlepsza współczesna polska komedia"
moze i najlepsza moze i polska ale nie współczesna... to jest remake komedii z tamtego wieku secenariusz był prawie ten sam...

ocenił(a) film na 5
vanilla_sky85

Jasne film też bardzo mi sie podobał! :)

retro_m

Ja daje 7/10 bo dziewczyny zagraly genialnie i jest na co popatrzec ;) i powiem szczerze ze spowdziewalam sie wiecej humoru dobrych, smiesznych tekstow a tu niestety rozczarowanie. Mozna sie posmiac ale jak na komedie to tego smiechu jest zdecydowanie za malo. Film bez rewelacji ale tez i nie jest kompletna porazka. I mam wrazenie ze podoba sie o wiele bardziej mezczyznom niz kobietom ;)

ocenił(a) film na 7
Wild_Roses

Zgadzam się, tez dałam 7/10 Adamczyk świetny, film momentami bardzo zabawny ale brzuch ze śmiechu mnie nie bolał. Uważam że niektóre polskie komedie są lepsze

ocenił(a) film na 7
lolita5

A i do tego połowa obsady to aktorzy z m jak miłość a druga z innych polskich seriali z małymi wyjątkami

ocenił(a) film na 4
vanilla_sky85

10/10 znaczy "arcydzieło" tak?
hmm...ehh.. szkoda nawet pisac..

fiend22

Zignoruj ja;)