Jak dla mnie 10/10.
Możecie się dziwić, nie rozumieć. Moim zdaniem - najlepsza współczesna polska komedia.
Świetna obsada, każda postać rewelacyjna, hasła, teksty - och :)
Widzę że kolejna bardzo dobra ocena filmu :) zgadzam się że to najlepsza współczesna polska komedia
Tak, najlepsza współczesna polska komedia. Buhaha. Co to za atut wyróżniać się na wysypisku śmieci?
Obsada beznadziejna, zebrana na serialowym podwórku, postacie płytkie a teksty?? No cóż. Za parę miesięcy i tak nikt już nie będzie pamiętał o tym filmie.
właśnie powróciłem z kina i ... no cóż, tak jak się spodziewałem bez rewelacji, ale też i bez irytacji.
Fajny filmek do obejrzenia, można się odprężyć i coś tam zawsze pośmiać. Co prawda wywaliłbym z obsady Zielińską (kto to w ogóle jest??) i Foremniak, no ale na szczęście pozostali dają radę. Nie ma co się napinać, że to najlepsza komedia od lat jak i to, że nikt nie będzie o filmie pamiętać za parę lat (ale pewnie tak będzie...), to miał być lekki film i taki jest, można obejrzeć. U mnie dostaje 6/10.
Jeszcze nie widziałem ale mam uwagę do "najlepsza współczesna polska komedia"
moze i najlepsza moze i polska ale nie współczesna... to jest remake komedii z tamtego wieku secenariusz był prawie ten sam...
Ja daje 7/10 bo dziewczyny zagraly genialnie i jest na co popatrzec ;) i powiem szczerze ze spowdziewalam sie wiecej humoru dobrych, smiesznych tekstow a tu niestety rozczarowanie. Mozna sie posmiac ale jak na komedie to tego smiechu jest zdecydowanie za malo. Film bez rewelacji ale tez i nie jest kompletna porazka. I mam wrazenie ze podoba sie o wiele bardziej mezczyznom niz kobietom ;)
Zgadzam się, tez dałam 7/10 Adamczyk świetny, film momentami bardzo zabawny ale brzuch ze śmiechu mnie nie bolał. Uważam że niektóre polskie komedie są lepsze
A i do tego połowa obsady to aktorzy z m jak miłość a druga z innych polskich seriali z małymi wyjątkami