pomijając,że ten film jest naprawdę koszmarny (kolejny raz pani Łepkowska torturuje nas swoimi pomysłami)nie mogę zrozumiec dlaczego główną rolę gra akurat Adamczyk,który jest mężczyzną wyjątkowo aseksualnym i nieatrakcyjnym. w roli amanta otoczonego wianuszkiem seksownych wielbicielek prezentuje się żałośnie. kompletnie nie pasuje mi do tej roli.
to zależy do tego co się komu podoba, choć mi szczerze mówiąc też nie za bardzo pasował w tym filmie. uroda głównych aktorek dla mnie może być, ale Piotr Adamczyk kompletnie nie zrobił na mnie odpowiedniego wrażenia. ;/
A moim zdaniem Adamczyk akurat pasował. Przecież, gdyby był zabójczo przystojny, to byłoby jasne i oczywiste, że kobiety go uwielbiają, a on na pewno nie byłby taki nieasertywny. Cały jego urok polegał na tym, że nie umiał odmawiać, a nawet zdobyć się na nieuprzejmość.
Nieatrakcyjnym to on jest dla ciebie, tak więc wypowiadaj się za siebie kretynko.
wyjątkowo mogę zniżyć się do twojego poziomu...nikomu nic nie narzucam i wypowiedziałam się właśnie za siebie,pedale.