PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Przestańcie chodzić do kina na te śmierdzące kiczem polskie pseudo-komedie romantyczne!
Przestańcie nabijać kabzę tym pożal się Boże producentom filmowym, którzy dzięki Wam i wysokiej frekwencji w kinach będą mogli stworzyć kolejne filmowe kupy!
Przestańcie podawać się manipulacji medialnej, dzięki której na chama wciska nam się taką miernotę!

Dziś ogłoszono nominacje do Oscarów, czy ktoś zauważył tam jakiś polski tytuł? NIE! A dlaczego? Bo pieniądze które powinny iść na produkowanie dobrych polskich filmów, wywalane są na takie rzygowiny, których każdego roku powstaje po kilkanaście (!)

I TO WSZYSTKO ZA WASZE PIENIĄDZE!!!

Dlatego jeszcze raz apeluję, zastanówcie się dwa razy zanim pójdziecie do kina na ten FILMOPODOBNY TWÓR i po raz kolejny nabijecie kieszenie twórcom tego syfu, co pozwoli im na wyprodukowanie kolejnych dziesięciu Och Karolów 2!

Och Karol 2 <--- ta kicha nie ma prawa nazywać się filmem!

Dałem się nabrać ostatni raz, wy tego nie róbcie, inaczej zaleje nas ta chała!

ocenił(a) film na 8
Dzida_86

Każdego dnia ogłaszana jest jakaś lista. Dzidy_86 nie ma na żadnej z nich. Idąc więc tropem kombinowania Dzidy - nie ma co słuchać jego manipulacji ;) (plus wyzwiska; wstawcie sobie te znalezione w poście Dzidy).

janek_em

jest to robienie ludzi w balona - to swoja droga... po seansie czlowiek sie czuje jakby ktos go przejechal walcem...

ocenił(a) film na 1
janek_em

Janek płatny klakierze, kiedy założyłeś konto? Czyżby tydzień temu? Nauczyliście się już, że nie można tego robić w dniu premiery filmu, więc zaczęliście tworzyć klakierskie konta z tygodniowym wyprzedzeniem. Co do wyzwisk. Może podasz przykład gdzie ich użyłem? I względem kogo? (poza tą szmirą oczywiście).

ocenił(a) film na 8
Dzida_86

A jak! Nawet dla niepoznaki wpisałem się w trzech losowo wybranych wątkach filmowych, taki sprytny jestem :) Przykłady chcesz? Trzymaj listę, choć wiem, że i tak nie rozumiesz, o co mi chodzi i będziesz stękał.
- śmierdzące,
- kupy,
- na chama,
- miernota,
- rzygowiny,
- syf,
- kicha,
- chała.
Prawdziwa wypowiedź na wysokim poziomie :)

ocenił(a) film na 1
janek_em

No cóż, w tym momencie sam się pogrążyłeś :D

Faktycznie klakierze wpisałeś się w trzech tematach:

Och Karol 2 (osiem wpisów)
Weekend, Kiler, Hannibal (po jednym wpisie)

Nie kompromituj się. Każdy normalnie myślący człowiek cię wyśmieje i napluje w twarz bo na kilometr zalatuje od Ciebie płatną klaką.

Wobec tego szajsu najbardziej wulgarne epitety wydają się zbyt łagodne. Po prostu brak słów, żeby określić jaką chałą jest ten film.

1/10

ocenił(a) film na 8
Dzida_86

Dzięki za pomoc w udowodnieniu, że nie można traktować Cię poważnie :) Pozdrawiam.

Dzida_86

Szczerze to poszedłem na ten film żeby napisać krytyczną recenzje (która być może ukaże się niedługo) i już więcej polskiej produkcji komediowej legalnie w kinie nie obejrzę. Ale nie ma co wyzywać takiego Janka bo on klakierem nie jest. On ma po prostu zły gust. Prawdziwi klakierzy oceniają i spadają. Myślisz że by dawali komentarze żeby się ujawnić? I tak ci, co sugerują się oceną z Filmwebu, patrzą tylko na gwiazdki. Niezalogowani nie czytają opisów które my piszemy. Nie ma co walczyć z komentatorami.

ocenił(a) film na 1
Pablo991i9

Mylisz się. Ten gość założył konto tydzień temu, ocenił kilkanaście filmów i udzielił się (uwaga!) w czterech tematach (które wymieniłem wcześniej). To mówi samo przez się, takich jak on jest tu na pęczki. Skoro na 10 opinii o filmie tylko jedna jest pozytywna to istnienie takich klakierów jest w pełni uzasadnione. Dzięki nim na 10 opinii negatywnych, dla przeciwwagi będzie dziesięć pozytywnych. Myśl logicznie.

Dzida_86

http://www.filmweb.pl/user/janek_em/posts

Raczej mnie to nie wygląda na 4 tematy. Tak czy srak ci klakierzy nigdy się nie ujawniają. Oni tylko oceniają na 10/10. A, jeżeli szukasz prawdziwego klakiera to sobie zobacz profil karolls. Bardzo oryginalny ;)

ocenił(a) film na 1
Pablo991i9

Chodziło mi o to, że udzielił się w tematach czterech filmów, które wymieniłem wcześniej. W tym:

Och Karol 2 - 13 wpisów (wcześniej napisałem omyłkowo 8)
Hannibal - 1 wpis
Weekend - 1 wpis
Kiler - 1 wpis

Dla porównania sprawdź sobie pierwszego lepszego usera.

Dzida_86

Dobra, ale jeżeli chcesz ich na serio zwalczać to się nie czepiaj jednego tylko szukaj następnych.

ocenił(a) film na 1
Pablo991i9

A gdzie ja napisałem, że chcę ich zwalczać?

Dzida_86

Twój cały temat jest prowokacyjny. Po za tym jeżeli w ogóle z nimi nawiązujesz kontakt to albo ich zwalczasz i próbujesz zagiąć rozmową albo jesteś http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U

ocenił(a) film na 1
Pablo991i9

Won buraku. To ty jesteś trollem czego najlepszym przykładem jest ten wpis:
http://www.filmweb.pl/news/Polski+Box+Office+Polska+znowu+krzyczy+%22Och%2C+Karo l%22-69615
Napisałeś go tylko po to żeby dostać jakieś punkty w grze dla upośledzonych dzieci :) Brawo

Dzida_86

To nie ja kontynułuje tą dyskusje.

ocenił(a) film na 1
Pablo991i9

kontynułuje? Hahaha :D zainwestuj w słownik dzieciaku, dopiero później spróbuj zabłysnąć na forum

użytkownik usunięty
Dzida_86

Tutaj nie liczy się tylko ilość postów w dyskusjach, ale też ilość ocenionych filmów, ale wiadomo, zależy do jakich ocen(jeśli ktoś daje tylko 1, 2, 9 i 10 to chyba nie powinniśmy go brać za kogoś kto się zna na filmach).

użytkownik usunięty

Ciąg dalszy
Ps. Może nie uczestniczę często w dyskusjach, ale, jeśli nie jesteście pewni, tego czy takim klakierem nie jestem, to mozecie spytać mnie o ktorychś film, który oglądałem, a odpowiem.

ocenił(a) film na 8
Pablo991i9

"nie ma co wyzywać takiego Janka"

Ale mnie to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie, niezły ubaw mam :)

Dzida_86

Rzygam już tymi wszystkimi płatnymi kontami, niedobrze się robi jak człowiek na to patrzy. Zachwalają ten badziew, a ciemny lud wszystko kupuje z pocałowaniem rączki...

użytkownik usunięty
Pijany_powietrzem

Z drugiej strony, im więcej ludzi chodzi na te pseudo-dieła, tym producenci są bogatsi i coraz bardziej pewni, ze takie filmy się sprzeadają, więc robią ich coraz więcej, zadeptując wszelkie innego rodzaju kino i niedopuszczając jego szeroką reklamę w mediach. pr prostu przestańmy chodzić na takie filmy. jak na któryś z kolei pójdzie ledwie 80-100 tys. ludzi, to może producenci i reżyserzy zrozumieją, ze czas zmienić repertuar.

użytkownik usunięty

Ciąg dalszy, bo 5 min. minęło.

Sposobem na klakierów moze być wpis do regulaminu i jakachś przeróbka systemu, np, żeby wystawione oceny zostały uznane i wliczone do średnich dopiero po ocenieniu jakiejś ilości filmów(Ja bym optował za liczbę pomiędzy 30-50) inaczej niż 1, 2 i 10. Co sądzicie o tym pomyśle?

Albo inaczej(niezależnie od pomysłu wyżej). Jeśli ktoś się zaloguje i oceni 1 film na 10, a potem przez 2 miesiące(albo w innym czasie) nie da znaku życia, to wtedy jego oceny przestaja się liczyć do średnich, a konto zostaje usunięte.

użytkownik usunięty
Dzida_86

Walka z wiatrakami. Pisałeś w innym temacie z AVATARprohibited z GrzMoTem z Dexter_Morgan a to konta ręki_Boskiej , Oshin ją chyba banowała. Tych klonów to na pęczki. Tyle dziadostwa , klakierzy, głupie klony - trolle. A to mnie za wulgi zbanowali.