znowu smieciarze robia smietnik z forum filmwebu. wielka prosba do uzytkownikow, nie dajcie sie manipulowac.
Dokładnie tak. Nie dajcie się manipulować tym, którzy snują śmieszne osądy o ludziach, którym się ten film naprawdę podobał.
Świadczy to o tym, że wszyscy trzej / troje jesteście wynajęci przez produkcję, do napędzania widzów do kin.
Na badziewne polskie komedie. Które są NAPRAWDĘ badziewne.
hehehehe, użytkownik chatiflatt wysnuwa ciekawe teorie spiskowe. Szkoda tylko, że nie zaznajomił się z informacjami o filmach o których mówi i nie zauważył że każdy z filmów jest innego producenta ...
Masz tak niskie kompetencje, że próbujesz wywyższyć siebie poniżając innych.
Wiec jak zmądrzejesz to to daj znać, bo jak czytam twoje żałosne wypociny to jestem przekonany ze twoja inteligencja stoi na bardzo niskim poziomie ;)
no widzisz jak latwo mozna sie pomylic. tak sie sklada, ze jestem mega inteligentny a jezeli ktos tu jest zalosny to ty. ublizam ci nie dlatego bo probuje sie wywyrzszyc a dlatego, ze jestes zwyklym zerem, ktory chce robic ludziom z mozgow siano. rzadko posuwam sie do tego stopnia ale ty mnie do tego zmusiles.