PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Jeśli twierdzicie, że ten film jest dobry, świetny itp. to jesteście w błędzie. To powinno się nazywać gniot, a nie komedia. Najlepszą komedią jakakolwiek powstała jest film "Kiler-ów 2-óch". Ludzi, którzy twierdzą, że filmy typu "Och, Karol 2" są świetne, powinno od ręki brać się do więzienia..

ocenił(a) film na 1
mateusz722

Zgadzam się, że ten film to totalne badziewie, a ocena na filmwebie jest mocno zawyżona! Żal kasy za bilet a przede wszystkim straconego czasu.
Od siebie mogę polecić komedię kryminalną Vabank :D Klasyk ze znakomitą grą Jana Machulskiego :)

ocenił(a) film na 6
snowwhite25

"Karola" da się oglądnąc spokojnie i zapomnieć, ale oczywiście że "Vabank" i "Vabank II" bije inne komedie na głowe. Natomiast "Kilerów 2-óch" nie powaliło mnie zupełnie. Są komedie o wiele lepsze, a na tej niestety się nie bawilam dobrze.

Deanna

W filmie "Kiler-ów 2-óch" chodzi o świetne dopasowanie aktorów to postaci, w które się wcielają.. A same dialogi, którymi operują bohaterowie śmieszą nawet wtedy, kiedy po raz setny oglądamy ten film. Oczywiście każdy ma swoje zdanie. Ja tu wyraziłem swój punkt widzenia.

ocenił(a) film na 5
mateusz722

Byłam na tym filmie i bardzo się cieszyłam ze wreszcie go obejrzę , ponieważ "och, Karol" pierwsza część bardzo mi się podobała. niestety z sali kinowej wyszłam rozczarowana. były śmieszne momenty ale myślałam ze bedzie o wiele lepiej. Mogę stwierdzić ,że film jest przereklamowany...