"Ciacho"..."Randka w ciemno.." teraz kolejny gniot...ja juz niemam sil do tych "super" produkcji...a najsmiejszniejsze jest to ze ci cali tworcy sa podnieceni i mysla ze naprawde zrobili fajny film i zadowoleni z jednego gniota robia nastepny...Niewiem kogo smiesza takie filmy...kwestia gustu ( niestety ;] ).
Poza tym nie wiem jaki jest sens w tym zeby robic "Och karol 2" i w tym filmie zamieszczac sceny z pierwszej czesci tego filmu?? Moze ktos mi powie bo jestem nie oswiecony?
Co do gry aktorow to dobrze zagral Adamczyk - najlepsza rola,szkoda ze pan Frycz zagral w tym "arcydziele" razem z naczelnym wodzem Krzysztofem Stelmaszczykiem,jak dla mnie tacy aktorzy nie powinni brac udzialu w takim cyrku.
Co do pań to Socha ogarniala nawet,Żmuda to w kazdym filmie gra tak samo..niewiem gdzie ona ma ten talent aktorski...Zielinska dobrze ze gra w "Kolorach Nie-szczescia" bo tak talentu nie trzeba miec zadnego,a nie jaka pani Foremniak to zostawie to bez komenta bo rzuca sie na mnie jej zagorzali fani wiec wole zamilczec ;] aha i jeszcze jest swietna,wybitna aktorka Anna Mucha,ktorej rola w fascynujacym "M jak mydlo" przyniosla slawe,bogactwo i rozpoznawalnosc na calym swiecie ( troche przegialem ;) ? ) jej "gra aktorska" w tym filmie rowniez nie jest czyms wybitnym.
P.S.
Powyzszy tekst nie ma na celu obrazania kogokolwiek zwiazanego z filmem - /aktorow/producentow/fanow. Tylko nie ktorych :)
OCENA - 2/10 dalem ta naciagana dwoje a niech sie ciesza.