PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Gra aktorska

ocenił(a) film na 8

W całym filmie na kolana powaliła mnie Foremniak.... Mimo , że najstarsza spośród wszystkich dziewczyn w filmie, to jest zdecydowanie najlepsza.!!!!!!
Rewelacyjna gra aktorska, rewelacyjna rola , przepiękna kobieta, która w scenach erotycznych również przodowała innym aktorkom..... Ta kobieta jest jedyna!!!!!!!
To Ona jest najmocniejszym punktem tego filmu..... 10/10

Najgorsza gra aktorska Żmudy-Trzebiatowskiej - przykro to mówić, ale jest bardzo kiepską aktorką i chciałem by sceny z jej udziałem jak najszybciej sie skończyły.... 0/10

Inne aktorki zagrały standardowo, na wyróżnienie zasługuje jeszcze Socha !!!
Adamczyk zagrał średnio.

Film ogólne fajny , można pójść i napewno nie będzie to strata czasu polecam!

ocenił(a) film na 4
friko0

Gośka co Ty sama sobie recenzje piszesz?!

ocenił(a) film na 8
dewoj

Bynajmniej :P Wizualnie daleko mi do Gośki :D

friko0

no dla mnie było na przykład odwrotnie.. dla mnie Marta była fenomenalna, moim zdaniem najlepsza!! Małgosia nie była zła, ale podobały mi się od niej inne jak np. Socha, Mucha, Glinka.. Najmniej podobała mi się chyba Kasia Zielińska, nie do końca mnie przekonała.. a tak po za tym film jest mega udany, bardzo mi się podobał. Jak na polski film to naprawdę dobrze zrobiony i nakręcony. Także jeśli chodzi o mnie WARTO się na niego wybrać.. Polecam ^^ wgl fajnie, że tyle znanych twarzy z polskiego kina, do dało duży atut temu filmowi ;)))

ocenił(a) film na 8
friko0

Marta, Glinka i Socha świetnie. Foremniak i Zielińska najgorzej jak dla mnie. Z kolei Mucha ciekawie jak zwykle zaskoczyła xD