... dobrze zagrała swoją rolę?? według mnie bardzo fajnie i naturalnie jak dla swojej roli zagrała Socha... i to chyba tyle bo np. Foremniak jakos tak standardowo i jak to ona zawsze podkreślała swoimi słowami (nawet było to po niej widać w Mam Talent) że lubi ŁAŁ, WRRR, MOCNO, ACH, CIARY, itp... sado-maso przez nią przemawia :) (pewnie dlatego dostała taką rolę) ale w filmie niestety zmniesmaczyła cały seksapil jaki wprowadziły młode aktorki.. była taka sztuczna i na siłę perwersyjna szczególnie w tym tańcu, że aż odtrącała od patrzenia.. i te zwiodczałe pośladki którymi machała (zwróćcie uwagę) fuj.. Glinka np. bardzo fajnie, trochę tajemniczo.. ale wzięła się jakby nie z tego filmu.. pojawiła się nagle, zagrała swoje i finito ;) pewnie mało kasiorki wzięła :) Totalnym nieporozumieniem była Żmuda.. kompletnie nie pasowała do tej roli, głupiutkiej małolatki.. myślę że np. A.Włodaczyk lepiej by zagrała.. Mucha i jej "męska rola"... hmm niech lepiej wraca do serialu... o 200% lepiej zagrałaby w jej miejsce Izabela Kuna.
Podsumowując.. Gdybym był Karolem :) na jego miejscu "zakochałbym" się jedynie Marii (w filmie. M.Socha)
(Proszę nie komentować tego co napisałem, a wyrazić swoją opinię na ten temat który założyłem... podyskutować można sobie na czacie...)
zgadzam się z Wami. Socha i Glinka najlepsze. a wybrałabym równiez Sochę, jest piekną kobietą i miałą fajną rolę... super zagrała, lubie ja bardzo. A co do Foremniak to masz 100% racje- porazka z tym tancem i w ogole caloksztalt- fuj.... Zmuda to samo a i Zielinska w ogole mi tam nie pasowała.
pozdrawiam