Od razu piszę, że w oficjalnym Soundtrack`u jej nie ma, przesluchalem cały. Nie wiem czy ta
sama nie jest w filmie jak mu tańczą i w zwiastunie.
Zaczyna się jak Magda Mielcarz leży a Adamczyk zaczyna się rozbierać...
całkiem możliwe bo ten kawałek przewija się też wcześniej w filmie kiedy w przyciemnionym pomieszczeniu klubowym leży na łóżku Karol i tańczą wszystkie (wówczas) 4 kobiety Karola
Kto wpadł na pomysł by w kinie puszczać podczas sceny streeptizu Adamski & Seal - Killer, a potem zmienić na Marcello Pagin - You Love Yourself. Mnie się bardziej podobała wersja kinowa bo ta na dvd jest jakaś średnia, a film jak mnie się nawet podobał to teraz działa mi na nerwy. Prawda jest taka, że Łepkowska już nie umie pisać scenariuszów, a jej filmy były dobre (Och Karol, Kogle Mogle, Komedia Małżeńska) dzięki Romanowi Załuskiemu (gdyby nie on to pewnie były by to takie same kupy jak te inne nowoczesne filmy). Z resztą jak pan Roman nakręcił film to było się z czego pośmiać (mimo iż stare filmy to rewelacyjne, a najlepsze "Wyjście awaryjne"). Teraz ci nowi reżyserzy i scenarzyści to o dupę rozczaść. A teraz zastanówmy się, jaki nowy remake napisze Łepkowska? Może, "Kogel Mogel", albo "Komedie Małżeńską"? Jedno jest pewne, polskie kino podupadło (w szczególności komedie i dramaty).