PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Film zarabia jest na Niego popyt,ludzie na niego chodza.Nawet jak nie lubi ktos polskiego
kina ,to zawsze moze obejrzec w domu ten film:) a nie isc do kina;),Wg mnie film
super,nawet lepszy niz pierwsza czesc.W tamtej czesci chyba ludzie sie jarali golymi
cyckami.Tutaj mamy pokazane to subtelniej.

ocenił(a) film na 2
luckygirl23

Po pierwsze: Ty jesteś jakąś rodziną reżysera czy to pierwszy film na jakim w życiu w kinie byłaś, że się tak zachwycasz?
Po drugie: Na papier toaletowy też jest popyt ale to nie powód, żeby go zachwalać i padać na kolana
Po trzecie: Naucz się jak operować spacją.

ocenił(a) film na 6
korozjantka

Po pierwsze: nie jestem rodzina rezysera i to nie pierwszy film na jakim bylam w kinie.Film jest po prostu dobry:)
Po drugie: to moze powiesz ze papier Ci nie potrzebny;)? hehe
Po trzecie: nie wiem o co Ci chodzi :D

ocenił(a) film na 1
luckygirl23

a gdzie w pierwszej czesci byly cycki? :O

obejrzyj sobie tamten film, jesli zobaczysz jakies obnazone cycki wiecej niz 2-3 razy w calym filmie to gratuluje:P

winszuje rowniez g... gustu filmowego, moze jak ktos mloci Klany, M jak milosc itp. odcinek za odcinkiem to taka kupa jak OchKarol2 moze sie rzeczywiscie wydac swietnym filmem;)

ocenił(a) film na 6
Tytusinski

ogladaj uwazniej filmy skoro w pierwszej czesci cyckow nie widziales;)

a czy ja napisalam gdzies ze duzo razy sa pokazane cycki?Napisalam ze po prostu sa ;)

tych gowien typu klan i m jak milosc nie ogladam.

to ze ktos ma inny gust filmowy niz Ty nie znaczy ze jest gowniany.

luckygirl23

luckygirl23 (malolacie), gdy ten film ja ogladalem to ty skakale(a)s z jajeczko na jejeczko to raz, po drugie film Och Karol jest emitowany na kanale Kino PL to radze jeszcze raz zobaczyc a nie glupio gadac ile razy te twoje "cycki" pokazono, a po trzecie jestes wytworem obecnych mediow inaczej dzisiejszego kiczu

ocenił(a) film na 6
grzes1962

taki stary a glupi,nawet nie mam zamairu z kims takim dyskutowac

luckygirl23

Ty masz gust? Nie żartuj tępa strzało.

ocenił(a) film na 6
rock79

twoje wypowiedzi mowia same o Tobie;).Takiego prymitywa dawno nie czytalam;)

ocenił(a) film na 10
luckygirl23

A ja się zgadzam z LuckyGirl23. Bardzo dobra polska komedia, byłam dzisiaj w kinie i miło spędziłam czas na tym filmie - bardzo dobrze się bawiłam i często się śmiałam, podobnie jak i cała sala. Nie wiem o co te całe kłótnie tutaj - jednym się film podoba, innym nie i tyle. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. ;)
Co do filmu - polecam.