Powiem szczerze, iż nastawiałem się na kolejny badziewny polski film, a okazało się, że wyszedłem z kina praktycznie popłakany ze śmiechu. Jak najbardziej polecam :D.
P.S dziwi mnie tak niska ocena filmu ale rozumiem, że inni mogą mieć odmienny gust.
Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia tego filmu bo naprawdę warto. :)
Film miło mnie zaskoczył, po ostatnich produkcjach nie spodziewałem się niczego dobrego a wyszedłem z kina ustatysfakcjonowany polska produkcją. Mogę szczerze napisać, że film jest dobry i polecam :)
jak najbardziej sie z Tobą zgodzę, wczoraj poszedłem na to z takim samym nastawieniem. Myślę sobie - kolejna polska lipa. Sala kinowa cała pełna, non stop śmiech, naprawde polecam i dziwi mnie tak niska ocena. Film zdecydowanie odpręża i poprawia humor.
Zgadzam się, film bardzo przyjemny, miał parę błędów ale nie miały one dużego znaczenia dla ogólnego odbioru. Jak na polskie ostatnie produkcje ten film jest naprawdę warty zobaczenia. Dobra komedia na wieczór. Daję 8/10
szedłem nastawiony arcysceptycznie, wiec dla bezpieczeństwa spożyłem 2 piwka przed seansem... i ubawiłem sie zaskakująco dobrze!!!!
musze przyznac że kadrowanie (notoryczne ucinanie twarzy) było lekko wkurzajace...
ALE PODSUMOWUJĄC: B. FAJNA KOMEDYJKA, PRZYJEMNA, LEKKA... I TE ŚLICZNOTKI!!!
poza tym małe rólki, Rutkowskiego, i tego DOLNEGO - ZAJE...