PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Właśnie wróciłem z seansu i pozwolę dodać swoje 5 groszy.
Film jest gniotem jakiego dawno w polskim kinie nie było. Już lepiej obejrzeć sobie bardziej zabawną polską komedię Yyyyyrek (czy jakoś tak) z gwiazdami Big Brothera.
Nie polecam. Szkoda czasu i pieniędzy.
Użytkownikowi blacktiger3M podziękujemy za kampanię reklamową na filmweb... ;)
PS. Nie dotrwałem do końca filmu (czyt. gniotu)...

ocenił(a) film na 8
krzysku

A może jakieś konkrety, z którymi można by było polemizować? Ale tak punkt po punkcie, co w tym filmie było "gniotowatego"? Bo jak na razie, to nic nie wskazuje na to, że w ogóle widziałeś film (tak, wiem, wyszedłeś w połowie, biedaku) i Twoja opinia jest tyle samo warta, co i te, które krytykujesz.

Bo wiesz, stosując Twoją zasadę oceniania filmu w ocenianiu Ciebie musiałabym napisać:

krzysku jest totalnym idiotą. Ma nicka, który jest dziwny, avatara, na którym też wygląda jak idiota i oceniając po wypowiedzi nie ma nic do powiedzenia. Nie znam użytkownika krzysku, a dyskusja z nim zmęczyła mnie tak, że wyszłam w jej połowie, ale nikomu nie polecam z nim dyskutować, bo to idiota.

Mam nadzieję, że się nie obrazisz. Tak tylko przykładowo chciałam Ci pokazać, ile jest warta Twoja "opinia".

LucjaG

A mi się nie chce polemizować z ludzikami, którzy zarejestrowali się po obejrzeniu gniotu, żeby go zachwalać. Zdradzisz nam ile Ci za to płacą?

użytkownik usunięty
krzysku

Osoba dorosła która widziałaby film, potrafiła by zapewnie ułożyć sensowniejszą opinie. zdanie które, zawierałoby jakieś argumenty. Bo w jaki sposób chcesz polemizować, skoro nie napisałeś nic konkretnego? Rozbuduj swoje zdanie, bo jak na razie, wygląda to kolejną prowokację trolla, który to nawet nie widział filmu.

A może Ci płacą za krytykę tego filmu? Powiedz mi kto Ci za to płaci? - Widzisz, też potrafię podobną głupotę skleić, ale to nie ja, jestem osobą zakładającą durne tematy z których to, nie wynika nic. Poćwicz wypowiadanie się na forum, a póżniej wróć, czekam na rozszerzenie tejże"recenzji".

LucjaG

FILMWEB ma setki tysięcy zarejestrowanych od dawna użytkowników, a może i kilka milionów, ale tak się sklada, że WSZYSTKIM nowym polskim gniotom kibicują ludzie zarejestrowani kilka dni wcześniej. Parodia "marketingu" i żal du... ę ściska. Bierzcie dalej po te 10 - 20 gr od postu.

ocenił(a) film na 8
artpost1

Kurde, czy ja mam w sobie coś takiego, że lgną do mnie jak ćmy do światła anonimowi kolesie, którzy zarzucają mi to samo, co sami robią? Hej! Pomyliliście adres! Już mam faceta ;)

użytkownik usunięty
artpost1

To co piszesz jest po prostu śmieszne, widać że łatwo ulegasz wpływom debili, głoszących podobne banialuki.
Jedno jest pewne, że przynajmniej ta osoba (dla ciebie może i być samym Piotrem Adamczykiem, dla mnie to nieistotne), reprezentuje jakiś poziom. Jej/go słowa mają jakiś sens. Co mnie do diabła obchodzi kim jest ten użytkownik? Po cholerę te śmieszne spiski, skoro wypowiadamy się na temat filmu i jak na razie, LucjaG jako jedyny/a, dojrzale przekazuje nam argumenty.,To nie troll prowokujący, wyzywający ludzi na prawo i lewo, tylko rozumny człowiek potrafiący normalnie opisać swoje odczucia, przelać na klawiaturę. Więc, nie zaniżając poziomu, przynajmniej spróbujcie poprowadzić dyskusję z klasą. Macie coś na języku, jakieś myśli na temat filmu? No to słuchamy. To moja osobista rada i spostrzerzenie.

krzysku

"Film jest gniotem jakiego dawno w polskim kinie nie było. " nieee to akurat chyba nie moze byc, gorszego szamba od zamiany z gąsowskim juz nie będzie

krzysku

ach och mega gniot byłoby do rymu

krzysku

Nie daje temu filmowi wielkich szans ani nie mam zamiaru iść bo mi też forsy szkoda ale chętnie przeczytałbym jakąś krytyczną recenzję. Jeżeli masz argumenty to napisz w swoim blogu recenzję bo na razie nic sensownego nie wynika z twojej opinii.

ocenił(a) film na 8
Pablo991i9

Sam sobie odpowiedz, dlaczego tak jest, że krytyczne opinie o tym filmie ograniczają się do plucia wyzwiskami bez podawania żadnych konkretnych argumentów poza "beznadziejny, bo Adamczyk gra wszędzie".

Nawet gdyby się chciało ustosunkować do zarzutów to nie sposób, bo tych zarzutów nie ma.

użytkownik usunięty
LucjaG

Nie ma, bo to tylko krzyk bachora...