Film bez żadnego przekazu, w żaden sposób nienastrajający widza ani niewywołujacy w nim żadnych emocji. To ma byc komedia? Momenty w których się usmiechnąłem można policzyć na palcach jednej ręki. Kolejny film o, że tak się wyrażę, "dupie". Nie mogę zarzucić nieczego złego samym aktorom, ale ludzie kochani! Kilka babek w na wpół łóżkowych scenach nie czyni hitu, nawet jeśli to takie "gwiazdy". Przyznaje, że film nie był jakoś specjalnie nudny. Poprostu w miarę rozwoju fabuły byłem ciekaw, czy może być jeszcze bardziej niedorzecznie. Byłem pewien, że to się nie dzieje naprawde, i Karol obudzi się pod koniec filmu zjarany w trawie obok Muchy, ale sie przeliczyłem.
Ocena 3/10
Dlaczego? Bo to słabe było a na komedii chciałbym się pośmiać.
na moim również :) nie wiem z czym masz problem
świetnie zagrał Zieliński jako szef Karola :)
5/10 za aktorstwo i kilka zabawnych scen, ale kilka to na "komedię" zdecydowanie za mało. dziś na seansie nie słyszałam by cała sala "się brechtała". no ale...każdy ma swoje własne poczucie humoru. mnie ten film nie rozbawił do łez, ale miło się go oglądało. aha i niech się Foremniak nie rozbiera. wyglądała strasznie. dali jej tak beznadziejne światło w scenie "seksu grupowego", że dodało jej tylko 20 lat :/ Adamczyk był super i za jego grę m.in. taka ocena.
Rzeczywiście Foremniak już nie powinna się rozbierać...
Ja ubawiłem się nieźle na tym filmie i muszę powiedzieć ze od czasów killerów to jedna z lepszych polskich komedii :)