Widzę sporo tematów o gustach polaków. Uważam że bardzo dobrze napisał autor recenzji : przeciętny polak idzie do kina żeby nie wysilać mózgu, pooglądać ładne aktorki oraz pośmiać się z dennych żartów. Skoro takie filmy się sprzedają to czemu mamy przestać je produkować ?
Należy tutaj podkreślić że polskie społeczeństwo jest po prostu tępe. Nie chce tutaj oczywiście nikogo urazić. Szkoda jedynie że polacy nie lubią oglądać filmów z większym przesłaniem, które naprawdę mogą pokazać piękną wizję świata, a nawet niekiedy czegoś nauczyć.
Film nie był spójny. Miałem wrażenie że oglądamkilku minutowe skecze. Żarty puste, aż się dziwiłem że cała sala się z nich śmiała ...
Gra aktorska pozostawia wiele do życzenia.
Jedyna myśl którą można wyciągnąć z filmu to coś w stylu " co za dużo to nie zdrowo ". Niby ważna ale przereklamowana myśl.
Sam pomysł filmu świetny z realizacją wyszło jak wyszło.
Jeżeli chcesz pooglądać puste latające wokół jednego chłopa dziewuchy z "sexownych" slipach to jest to film dla ciebie
Dziekuję
Jak dla mnie film może być, ale spodziewałem się czegoś więcej. Przede wszystkim, film nie był taki zły. Nie dziwie się, że Polacy nie lubią współczesnych filmów (ja też za nimi nie przepadam), ale film i tak wyszedł lepiej niż te inne wysokobudżetowe tele duperele. 1 część była o tyle lepsze, że powstała w latach 80, była taka (trudno to określić) co prawda od 15 lat, ale uniwersalna i miła do oglądania (ja tak sądzę) nie było tam dużo pokazanego seksu, ale były gołe kobiety (i to prędzej można w tamtych czasach nazwać seksowną komedią).
a w tym to już w ogóle nie było nic pokazanego i te sceny miłosne tak infantylne jakby film miał by być pokazywany w bloku programowym dla dzieci
Duży plus ,że nie oszczędzali na ładnej bieliźnie taka pociecha dla oka :)
Stwierdzenie "polskie społeczeństwo jest po prostu tępe" jest nie na miejscu. Moim zdaniem nie różnimy się niczym od innych narodów. Gusta filmowe na całym świecie są takie same. A co do filmu, na tle innych współczesnych polskich komedii wypada dobrze. Momentami naprawdę śmieszny.