świetna komedia :) uwielbiam filmy w których większość scen jest śmieszna:) nie żałuję że poszłam na "Och, Karol 2" ;)
fajnie śmiech to zdrowie ....
jeżeli dałaś 10/10 to wymień nam choć dziesięć scen które były śmieszne i utkwiły ci w pamięci bo według oceny którą wystawiłaś musiało ich tam być bardzo dużo
pozdrawiam
smieszne sceny podałam w wątku do ktorego link podałeś niżej :) są to te wszystkie wymienione przez inne osoby oraz te ktore dodalam sama
Ten film był śmieszny? Chyba oglądałem inną wersję w kinie :) Ten GPS z tekstem o głąbie to już był szczyt głupoty. A przed wejściem spóźnionego Karola na wykład już wiedziałem, co będzie grane. Przewidywalny i mało śmieszny
a ja sie zgadzam:).Film byl zabawny i bardzo mi sie podobal.Smieszne sceny chcecie?Ktos zalozyl watek o tym,wystarczy poszukac:).
zapewne o to ci chodziło http://www.filmweb.pl/film/Och%2C+Karol+2-2011-573372/discussion/Naj%C5%9Bmieszn iejsza+scena+SPOJLERY!,1551779 ale to i tak mało jak na film któremu daje się 8 lub 10 bo przeważnie widzowi nie zostało w pamięci więcej niż 1-3 sceny które mogły go rozśmieszyć
człowieku czy ty do każdego musisz się przyczepić? tak ciężko ci pojąć to, że komuś może sie coś innego podobać od ciebie??? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????
Trzyma poziom ostatnich polskich, popularnych komedii. Moze ja mam dziwne poczucie humoru, albo te filmy sa dziwne. Kazdy ma inne gusta. IMO film z dosc specyficznym poczuciem humoru - leszpe juz sa filmy tak absurdalne, ze az smieszne. Ode mnie 4/10 (1pkt za to, ze bylem w dobrym kinie, 1pkt za jedna scenke w ktorej cos sie posmialem - i tak przewidywalna, reszta za aktorki :D).