PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Nie macie poczucia humoru.Az przykre ze zyje w takim ponurym kraju:/

luckygirl23

To się wyprowadź jak ci się nie podoba. Mówisz "Nie macie poczucia humoru" do Polaków czyli że sama nie jesteś Polką, tak? A film miał humor najniższych lotów, jak z 3-rzędnych głupawych sitcomów które kończą emisję po miesiącu.

ocenił(a) film na 6
Pablo991i9

nie macie poczucia humoru w sensie na filmwebie.Nie zdawalam sobie wczesniej sprawy z tego , ze zyje w kraju gdzie ludzie nie maja poczucia humoru i przede wszystkim krytyluja tylko polskie produkcje, chociaz zagraniczne komedie sa duzo gorsze.

ocenił(a) film na 6
Pablo991i9

tak mnie tez zastanawia jaki humor Cie smieszy w ogole;) np jaka komedie lubisz oprocz samych swoich ,bo widze ze wysoko ten film oceniles;).

ocenił(a) film na 3
luckygirl23

i znow sie spotykamy:P:P haha / och karol naprawde jest slabym filmem moze z 3 sceny byly udane pod wzgledem humoru cala reszta to niekonczaca sie sztucznosc nijakosc i żalosc /juz bardziej polecam moje mile rozczarowanie -śniadanie do lozka-sprawnie zrealizowany calkiem smieszny film jedyny minus to nietrafiona glowna rola karolaka ale to przemilcze

ocenił(a) film na 6
Richie.25

sniadania do lozka nie ogladalam jeszcze,wiec sie nie wypowiem;p co do niego

luckygirl23

zgadzam sie... smierc ponurakom... oraz idiotom, ktorzy rza z byle czego...

użytkownik usunięty
luckygirl23

zgadzam się ;) film był świetny ! ;) uśmiałam się jak nigdy.. :)

luckygirl23

Nie koleżanko, to TY nie masz poczucia humoru. Albo masz, ale bardzo ubogie :D

ocenił(a) film na 6
stonedfish

Ubogie dlaczego?bo inne niz Twoje ...eh....

ocenił(a) film na 3
luckygirl23

nie masz wrazenia ze film byl zrobiony totalnie na siłe?? smieszne sceny-przesuwanie reklamy przez portiera by karol mogl dostac sie do biura,koncowka-w samolocie cytat rokity-"niemcy mnie bija" i pytanie reportera rmf -jakiego karola pan jescze nie zagral(plus za dystans do siebie)wieczor kawalerski-palenie trawy i to by bylo na tyle ,małe smaczki-rolki ewy kasprzyk i katarzyny figury szkoda ze tak krotko byly na ekranie ,cala reszta to jakies nieporozumienie

ocenił(a) film na 6
Richie.25

nie mam wrazenia ze film byl robiony na sile.Jest to osttanimi czasy jak dla mnie jedna z lepszych komedii.Swoja droga ciekawe dlaczego tak malo smiesznych scen wylapales,ktore dla mnie wywolaly w sumie tylko usmiech na twarzy.Byly inne smieszniejsze sceny.Tutaj jednak widac ze kazdego smieszy co innego

ocenił(a) film na 3
luckygirl23

no tak znow to temat poczucia humoru u kazdego nieco odmienny,mnie te sceny najbardziej rozbawily ale bez przesady,no szkoda ze to dla ciebie jedna zlepszych komedii/masz na mysli mam nadzieje polski rynek tylko/zobacz sobie dzis sniadanie do lozka jak masz opcje hhehe,100razy lepsze-to nie tak jak myslisz kotku/mistrzostwo wręcz/kolysanka machulskiego tez lepsza,no nie mowiac o testosteronie ,tobie pewnie podobalo sie lejdis lub idealny facet dla swojej dziewczyny wiec nie mamy sie co porownywac:P:P/zakladam ze moge sie mylic/

ocenił(a) film na 6
Richie.25

tak mialam na mysli polskie komedie z ostatnich lat.Poczucie humoru sie pojawilo bo to wkoncu komedia:).
Lejdis mi sie kompletnie nie podobalo,idealnego faceta dla swojej dziewczyny nie widzialam.
A sniadanie do lozka kiedys obejrze;p.