Dla mnie najgłupsza polska komedia na jakiej byłam w kinie...nic sensownego się nie działo, poczucie humoru do bani. Chciałam wyjść w połowie filmu, ale przysnełam i obudziłm się pod koniec. Bylam na tym z kolegą, i przyznał mi się,
że też usypiał. Już nie pójdę na polskie komedie tego typu. Naprawdę nie polecam.
Zawiodłam się.
Dziwne bo ja się dobrze bawiłem na tym filmie a moja kuzynka była już dwa razy na nim. A mówienie, że "nic sensownego się nie działo" jest dla mnie co najmniej nietrafione. Od kiedy komedia ma być sensowna? Ma być śmieszna a sensowne (czyli normalne i racjonalne) rzeczy dla mnie raczej nie są śmieszne. No ale co ja tam wiem. Widocznie zapłacono tym wszystkim ludziom którzy byli ze mną na sali kinowej żeby się śmiali no bo jak to inaczej wytłumaczyć skoro to niby gniot. Masz poprostu inny, że tak ujmę rodzaj humoru tak jak mój kolega którego bardzo śmieszy Monty Python i nie lubi Benny Hilla a mnie na odwrót - Monty Python bardzo nudzi ale za to śmieje sie z Bennego. Suma sumarum twoja ocena jest subiektywna i ludzie, którzy jeszcze nie oglądali tego filmu nie powinni się nią kierować.
widocznie nie masz poczucia humoru , trzeba było iść z dziewczyną , :P, my byliśmy ze znajomymi i każdy był zadowolony , śmialiśmy się co nie miara polecam
moim zdaniem gra aktorów była bardzo fajna uśmiałem się po pachy. To jedyny chyba plus. Jak ktoś widział pierwszą część "Och Karol" to wie co się stanie. Ale zakończenie było inne i miło mnie zaskoczyło
wbrew pozorom jest to film dla facetów,można sobie pooglądać aktorki z pierwszych stron gazet w bieliźnie.
lekka łatwa i przyjemna taka powinna być komedia.
zgadzam się z morfeusz211 co do Foremniak , dorzuciłbym jeszcze 2 pkt dla Zielińskiej
widac ze niemasz poczucia humoru.... bylam na nim z chlopakiem i usmialismy sie jak nigdy.... mi sie film strasznie podoba duza dam za to zeby kupic ten film na dvd bo jest co ogladac.... "camelflo" twoim zdaniem sensowne jest ogladanie facetow bez majtek ?? film jest bardzo dobrze dopracowany nie tak jak "Sluby paniejskie" ........ POLECAM FILM