PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Uwaga spojler

ocenił(a) film na 3

+1 za Żmudę Trzebiatowską +1 za Muchę +1 za Mielcarz +1 za Sochę +1 za Glinkę +1 za Foremniak .1+1+1+1+1+1= 6. - 3 za Zielińską. 6-3= 3. Ocena końcowa filmu > 3

ocenił(a) film na 7
Incogitor

Za foremniak + a za Zielińską -
Dziwny jesteś

ocenił(a) film na 5
Flaker

Powinno być +1 za Żmudę Trzebiatowską +1 za Muchę +1 za Mielcarz +1 za Sochę +1 za Glinkę +1 za Foremniak .1+1+1+1+1+1= 6. - 1 za Zielińską. 6-1= 5. Jak dodajesz 1 to też odejmuj 1 proporcji trzeba się trzymać

ocenił(a) film na 4
S_z_y_m_o_n

a za co Foremniak i Mielcarz plusa?

ocenił(a) film na 3
dewoj

Foremniak wciąż w formie. Za co plusa Mielcarz? A za co mogę jej dać plusa?

ocenił(a) film na 1
Incogitor

filmu nie widzialem ale Foremniak mimo jej wystepu w szmufie Mam Talent lubie, poza tym fajna z niej babeczka mimo upływu lat ^^

Ralph_S_

Filmu nie widziałem, ale spodziewam się poziomu polskich wyrobów komediowopodobnych, ale plus z ładne cipeczki.

ocenił(a) film na 8
Incogitor

a za Komarnicką +10 :)

ocenił(a) film na 8
Fishman23

Bez kozery powiem plus pińcet! ;)

ocenił(a) film na 3
janek_em

jaa prwde żeś powiedźioł

ocenił(a) film na 8
Incogitor

żałosny jesteś Foremniak + Zielińska -
buahahaha
Jak dla mnie film był super,pośmiać się było można i nie był nudny.Najlepszy film Polski jeśli chodzi o te nowe

ocenił(a) film na 6
nelly090

haha ;] Najlepiej to tam grała Marta Żmuda-Trzebiatowska z Piotrkiem. Weekend był sto razy lepszy i można się było pośmiać porządnie.

ocenił(a) film na 1
Incogitor

Qrcze a mi wychodzi za te beztalencia -7 a można dać najmniej tylko 0:-/

ocenił(a) film na 3
wicekpl

przyjąłeś zły sposób oceny. Nie oceniam Piotrka bo mi się okulary nie podobały, ale przy reszcie, którą wypisałem jestem zdeterminowany i pewny.

ocenił(a) film na 10
Incogitor

+100 za Żmudę Trzebiatowską +1 za Muchę +1 za Mielcarz +1 za Sochę +1 za Glinkę +1 za Foremniak .100+1+1+1+1+1= 105.-1 za Zielińską i 104 :D