PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=573372}
4,9 100 tys. ocen
4,9 10 1 99598
3,5 30 krytyków
Och, Karol 2
powrót do forum filmu Och, Karol 2

Pisze to z rozpaczy, bo juz nawet a mojej rodzicnie wszsytkie ciotki gadaja tylko o karolu
2... Wiedza, ze do dupy, cytuja Kutza, ale tyle sie o tym mowi, sa az sa ciekawe...
dziewczyna chce na cellulit do kina, bo widziala reklame.. kiedys nawet by o tym by nie
pomyslala - czytala milosza i poswiatowska.. teraz juz nie, ale cellulit widziaia (poszla z
kolezanka)... i to jest juz moja byla dziewczyna...
to jest tragedia... najgorzej, ze te g.. robia nieglupi ludzie... przeciez kot, bohosiewicz, to
nie sa debile... palkowski (rezerwat - ok) pewnie trzesie sie teraz, ze ten film mu
zaszkodzi - taka mam szczera nadzieje, poniewaz obnazyl sie jako chloptas zakochany
w idei bycia slawnym i bogatym a nie powazny rezyser z wizja swiata, ktory ma cos do
powiedzenia - ale nawet oni padaja wobec szczeku - bo to jest szczek - pieniadza i
kariery...
czy sa dziewczyny, ktore lubia porozmawiac o gwiazdach a nie o nowej szmirze
lebkowskiej, ktora w normalnych czasach bylaby bufetowa na dworcu? rzym upadl, bo
ludzie bogaci zaczeli byc promowani jako ludzie dobrzy, a nie dlatego, ze dobrzy
stawali sie bogatymi... i u nas tez tak jest... czy sa normalni ludzie, ktorzy maja w glowie
wiecej niz, to co reklamuja w telewizji? dzisiaj dostalem sms-a, zebym poszedl na wojne
- pierd.. telefonem o chodnik i teraz nawet nie mam telefonu...
pisze to naprawde ze szczerej rozpaczy... czy ja jestem sam?

ocenił(a) film na 6
klimek8

OMG tylko mi nie mow ze wkurzasz sie na ludzi, bo ogladaja polskie filmy ;p.Mam tez nadzieje ze nie zerwales z dziewczyna tylko dlatego, ze lubi inne filmy niz Ty.Jesli tak to ogarnij sie i miej wiecej dystansu do swiata;p

luckygirl23

to juz wlasnie nie jest tylko o ogladaniu durnych filmow dla debili... to cos znaczenie gorszego...

klimek8

Rozumiem Cię stary...też się czasami zastanawiam "co szybciej wykryłaby bramka na lotnisku u niektórych oszołomów - ołów w dupie czy gówno we łbie" ;) A tak na marginesie...nie dziwie CI się żeś ją zostawił skoro podobają jej się tego typu filmy - zapewne kolejna (bez obrazy) inteligentna blondynka, która kręci dupa i myśli ze jest fajna bo była na debilnym filmie z jeszcze głupszymi koleżankami by sobie popatrzeć na "gwiazdy" Polskiego kina !

luckygirl23 - jeśli dla Ciebie liczy się tylko dupa dziewczyny to nie dziwie się że nie przeszkadzałoby Ci to że Twoja kobieta powiedziałaby w miejscu publicznym ze lubi Oh, Karol ! ! !

ocenił(a) film na 6
zioleklukas

luckygirl23 jak sama nazwa wskazuje jestem dziewczyna i osobiscie nie zostawila bym faceta nawet jakby ogladal np durny klan

luckygirl23

wiesz, nie obraz sie... dziekuje Ci za wpis, ale mysle, ze Ty w ogole nie rozumiesz o czym pisze... i ja chyba tez Ci nie pomoge tego zrozumiec...

ocenił(a) film na 6
klimek8

rozumiem doskonale.Jestes jednym z tych zadufanych w sobie facetow.Co chcieliby mowic innym co maja robic,jak sie zachowywac a najlepiej jakby mieli taki sam gust jak Ty.Troche Ci wspolczuje...tej ''wyzszosci'' nad innymi...;)

ocenił(a) film na 1
klimek8

Nie jesteś sam.

klimek8

ból egzystencjalny - rozumiem.

ocenił(a) film na 5
TheTusiax

Nie jesteś sam ...