Fajna i odważna komedia. Jest zabawna a momentami nawet śmieszna. Mnóstwo pięknych kobiet na ekranie. Panowie uważajcie na swoje panie. Z pewnością będą próbowały podstępem odwrócić wasz wzrok od ekranu:)
jeżeli w polskim filmie wszystkie pierwszoplanowe aktorki biegają cały czas w bieliźnie. Jeżeli w co drugiej scenie robią erotyczne pozy to moim zdaniem jest to odważny film. Zwłaszcza że znaczna część polskiego społeczeństwa to ortodoksyjni katolicy. Kaczyński pewnie już organizuje jaką pikietę pod kinami.
Odważna to jest "Intymność".
Nawet w stosunku do Seksmisji (skądinąd bardzo dobrej komedii, choć ostatnio cenzurowanej, jak widać na forum) nie użyłbym tego określenia. Bielizna w polskim kinie byłaby odważna przed wojną ;-)
Byłem w kinie na Och Karol 2. Jako film do odprężenia się i niewysilania szarych komórek jest w sam raz. Można iść z drugą połówką. Na kinowej sali było słychać salwy śmiechu. Byłem sceptycznie nastawiony ,żeby wydać na film 30 zł dla dwóch osób, po poziomie jakie prezentują polskie komedie romantyczne, ale w sumie film był lekki i przyjemny. Największy minus dla mnie to ten, że wszędzie musi grać Socha, już mam dość oglądania jej ... Podsumowując , oceniam ten film na naciągane 7. Jeśli chcesz jakoś spędzić czas z dziewczyną,żona itp. możesz się wybrać na ten film ;)