Takie filmy mogą powstać teraz tylko w Ameryce Południowej.
Niewyobrażalna tematyka dla polskiego podwórka. Nie wiem jak to oceniać pod względem
moralnym, bo jest to bardzo trudne i nie sądzę, bym miał jakieś prawo oceny zachowania
głównych bohaterów. Z jednej strony wydaje mi się, że w pewnym momencie rodzice nie
udali się z nimi do psychologa, z drugiej zaś widzę coś pięknego i dojrzałego. Wielką
przyjaźń, oddanie i troskę. Jeśli to można nazwać miłością, to niech tak będzie ;)
Bardzo ciekawe, przede wszystkim jasne scenerie. Optymistyczny wydźwięk zostaje na
długo :) No i w trakcie oglądania również się uśmiechałem :)
Ten film zostaje w pamięci!
zgadzam sie z toba
film sie przyjemnie oglada,
fajnie sie patrzy na to jak oni dbaja o siebie,troszcza...
dziwi mnie troche reakcja ojca i wogole ze nikt od malego nic z tym nie robil
piekna milosc ale to jednak bracia byli...
Ładnie się ogląda film, w którym widzimy dwóch „greckich bogów”, w subtelnym i eleganckim otoczeniu, które potęguje piękna i wzruszająca muzyka… sama historia… no cóż… przejaskrawiona… mam wrażenie, że bogaci i piękni można więcej… chociaż, nie opuszczają ich - na szczęście – dylematy … 8/10
mi też się podobało... muzyka mnie urzekła niesamowicie i taki jakis spokój płynie z tego filmu... czuć od razu,że to nie jakies sztampowe kino... jestem pod wrażeniem i jeszcze do niego wróce... to nic że bogato i bosko, to trochę taki dodatek, ale atmosfera, emocje, jakiś taki urok... no i oczy Francisco!!!
Kurka, tematyka ciekawa, idealna na niebanalny scenariusz, ale kompletnie spieprzona! No kurde, dwaj Adonisi, zakochani w sobie, praktycznie głównym problemem to była w pewnym momencie odległość ( typowy wybór między miłością a karierą), no gdzie..rodzina z tym ok, przyjaciele też, oni idealnie zakochani, jakaś utopia i te dialogi, sceny, wszystko piękne, przesłodzone, nierealne! Lubię filmy o kontrowersyjnej tematyce, homonormatywnej także, ale to najgorszy jaki widziałam. Polecam filmy Dolana czy Ozona..