PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=757770}

Odkrycie

The Discovery
2017
6,1 18 tys. ocen
6,1 10 1 18455
6,0 19 krytyków
Odkrycie
powrót do forum filmu Odkrycie

3/10

ocenił(a) film na 3

No cóż... nietrafiony pomysł, beznadziejne wykonanie i niestety strasznie nużący obraz... do mnie w tym filmie nie trafiło nic... po prostu głupota... Nie polecam !

ocenił(a) film na 3
reptile2006

Wypada się tylko zgodzić...

ocenił(a) film na 4
reptile2006

No dokładnie,bez polotu zrobiony.

reptile2006

Pomijając tematykę filmu (jej irracjonalność itp.) to film jest nakręcony DObrze, nie zraża właśnie "efekciarstwem", szybką tandetną akcją, czy idiotycznymi zwrotami akcji. Powtarzam: jest zrobiony dobrze. P.S JAk czytam komentarze typu "nużący obraz" to już wiadomo, że ten kto to pisał spodziewał się efektownej produkcji o super hiper akcji typu "Batman kontra Piraci z Karaibów". A to jest strasznie smutne, jeśli nie rozumiesz takiego kina to poczytaj troche książek, poszerz horyzonty, zaciekaw się innym spojrzeniem na świat kina. Filmy to nie tylko: fajerwerki, popcorn i efekty 3D

ocenił(a) film na 3
sebrus33

Za szybko szufladkujesz ludzi... potrafię docenić i tego typu kino... bez fajerwerków i efektów... ten po prostu jak dla mnie był słaby... nużący przez to, że w ogóle nie interesujący, nie zaciekawił mnie w żaden sposób a wspomniana przez Ciebie "irracjonalność" dopełniła czarę goryczy... pozdrawiam.

ocenił(a) film na 2
sebrus33

Bardzo mnie zaciekawił i tkwiłem w tej ciekawości, z minuty na minutę coraz bardziej się rozczarowując tym, że zupełnie tej mojej ciekawości nie zaspokaja, a ona sobie spokojnie opada, od połowy filmu zastępowana ciekawością ile jeszcze do końca. Zrażał głównie nudnymi i idiotycznymi dialogami. Nie wspominając już kompletnie absurdalnego założenie, na jakim jest oparty.

ocenił(a) film na 7
reptile2006

wstrząsające wyznania, a te katusze podczas oglądania;)

reptile2006

Pełna zgoda!