Widziałam zwiastun i jestem zachwycona! Uwielbiam takie filmy. Podejrzewam, ze trafi na listę moich ulubionych zaraz obok Dog Pound i Offender. Z tego co wiem to film jest już emitowany w UK od 9 września, a co z Polską?
Jest tu jakiś spec od ściągania filmów, tłumaczenia i wrzucania na polskie str. z filmami online? Wiem proszę o dużo zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach to człowiekowi nawet zdjęcia jest trudno przesłać emailem znajomemu ; p
Film wejdzie do kin w 2014 w UK. Póki co krąży po festiwalach filmowych. Poczekam sobie ;<
Natknęłam się na ten film tylko przez grającego w nim Jack'a, obejrzałam zwiastun i także jestem zachwycona. Uwielbiam filmy o tematyce więziennej. Ale skoro piszesz, że do kin wjedzie dopiero w 2014, to rzeczywiście - trochę poczekamy :c.
Też jestem ciekawa tego filmu, ale czy Jack zawsze musi grać jakichś bandziorów? :d
Z jednej strony racja, ale granie bandziorów/złych postaci dobrze mu wychodzi ;).
dopiero tydzień od premiery kinowej w Anglii. A doskonale wiemy, ze zanim film znajdzie się w internecie w dobrej wersji trochę mija :) i jeszcze ktoś się musi zająć tłumaczeniem, żeby się milej oglądało i dokładnie rozumiało.