PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649490}
7,1 3,4 tys. ocen
7,1 10 1 3411
5,5 2 krytyków
Offender
powrót do forum filmu Offender

Mam pytanie do osób, które były w Anglii lub tam mieszkają. Czy spora część chuliganów na prawdę stylizuje się tam na takich hmm pierdołowatych chłopców? To już któryś brytyjski film, w którym widzę łobuza wyglądającego jak pierdoła. W tym filmie wygląda tak "lewa ręka" Jake'a. Jego fryzura i wyraz twarzy to jakaś kpina :D Sądzę, że z taką urodą to w pace byłby jedynie pośmiewiskiem, a nie poważanym gangsterem ;) Ale być może w Anglii (która w końcu nie słynie z pięknych mieszkańców) rzeczywiście tak oni tam wyglądają. Stąd moja ciekawość.

ocenił(a) film na 9
slawmm

Chyba filmu nie zrozumiałeś ten chłopak nie jest chuliganem ani żadnym gangsterem tylko się mści na oprawcach swojej kobiety .....

ocenił(a) film na 8
szakalns

To chyba ty nie zrozumiałeś mojego postu. Chodziło mi o tego pomocnika Jake'a.
Ci źli trzymali się w 4-osobowym gronie: Jake (przywódca), Angelface (ten Murzyn, który został zabity w łazience), Mason (ten, który przeszedł na Islam) oraz taki jeden biały, który wyglądał jak ostatni idiota i zawsze więcej mówił, a nikogo sam nie pobił. Chodzi mi właśnie o niego. Ten po lewej, z papierosem: http://1.fwcdn.pl/ph/94/90/649490/358351.1.jpg

ocenił(a) film na 9
slawmm

hehe,fakt gość bardziej bawi niz straszy i wogóle mnie irytowała ta postac.Ale spotkałem sie z wieloma przypadkami gdzie typ wyglada jak ciota a ma wieksze jaja od wiekszosci,tak wiec nie sugerujmy sie wygladem :) pozdro

ocenił(a) film na 8
caurusss

Pewnie masz racje, jednak ten w tym filmie jedyne co robił, bił o wiele słabszych. Ani razu nie uderzył kogoś silnego. Dziwne, że ten Jake chciał z nim trzymać ;)

ocenił(a) film na 9
slawmm

No tak, zgadza sie.Mimo ze to tylko film,poczułem ulge jak jak dostał w pier*ol :)

slawmm

Ciekawe co zobaczył bohater z fotki, że namiocik rozłożył ;)

ocenił(a) film na 8
henrycze

Hm, ale o co chodzi? :D

slawmm

Namiocik ;) Penis mu się usztywnił ;D

ocenił(a) film na 6
slawmm

Mieszkałem w UK blisko rok i wszedzie dresy wygladaja tak samo, podobny ubior, morda menela i wielka geba co to On nie zrobi

ocenił(a) film na 6
rodziu

ooo to jak w domu u nas xd