Mam pytanie do osób, które były w Anglii lub tam mieszkają. Czy spora część chuliganów na prawdę stylizuje się tam na takich hmm pierdołowatych chłopców? To już któryś brytyjski film, w którym widzę łobuza wyglądającego jak pierdoła. W tym filmie wygląda tak "lewa ręka" Jake'a. Jego fryzura i wyraz twarzy to jakaś kpina :D Sądzę, że z taką urodą to w pace byłby jedynie pośmiewiskiem, a nie poważanym gangsterem ;) Ale być może w Anglii (która w końcu nie słynie z pięknych mieszkańców) rzeczywiście tak oni tam wyglądają. Stąd moja ciekawość.
Chyba filmu nie zrozumiałeś ten chłopak nie jest chuliganem ani żadnym gangsterem tylko się mści na oprawcach swojej kobiety .....
To chyba ty nie zrozumiałeś mojego postu. Chodziło mi o tego pomocnika Jake'a.
Ci źli trzymali się w 4-osobowym gronie: Jake (przywódca), Angelface (ten Murzyn, który został zabity w łazience), Mason (ten, który przeszedł na Islam) oraz taki jeden biały, który wyglądał jak ostatni idiota i zawsze więcej mówił, a nikogo sam nie pobił. Chodzi mi właśnie o niego. Ten po lewej, z papierosem: http://1.fwcdn.pl/ph/94/90/649490/358351.1.jpg
hehe,fakt gość bardziej bawi niz straszy i wogóle mnie irytowała ta postac.Ale spotkałem sie z wieloma przypadkami gdzie typ wyglada jak ciota a ma wieksze jaja od wiekszosci,tak wiec nie sugerujmy sie wygladem :) pozdro
Pewnie masz racje, jednak ten w tym filmie jedyne co robił, bił o wiele słabszych. Ani razu nie uderzył kogoś silnego. Dziwne, że ten Jake chciał z nim trzymać ;)
No tak, zgadza sie.Mimo ze to tylko film,poczułem ulge jak jak dostał w pier*ol :)
Mieszkałem w UK blisko rok i wszedzie dresy wygladaja tak samo, podobny ubior, morda menela i wielka geba co to On nie zrobi