Ofiara

Goat
2016
5,1 2,6 tys. ocen
5,1 10 1 2615
5,8 4 krytyków
Ofiara
powrót do forum filmu Ofiara

Ten film to dno,nie wiem co miał pokazać po pierwsze brutalność studentów?po 2 chłopców cip....co na to sobie pozwolili,po 3 chorych ludzi co jednak go obejrzą do końca,ja go wyłączyłem po ok godzinie.Po co takie cos powstaje co ma na celu?Zeby nie dojrzała młodzież bała sie kształcić za granicą?Ten badziewie nie wniosło kompletnie nic null!!!!.Nie oglądać SyF. Bractwo Studenckie hahahahahhahaha

ocenił(a) film na 7
brandi60

Kocenie jest i w polskich szkołach. Było w wojsku. Film jest dobry, pokazuje odwagę dwóch chłopaków wciągniętych w system. Ja sam byłem poniżany ale się nie dawałem. Kop w jaja pomagał, choć nieraz miałem siniaka. Co ciekawe kolega z LO, który mocno mi dokuczał dziś jest jednym, który się odzywa do mnie, napisze co u niego itp. Niemniej - widziałem sporo, także w domu dziecka, w którym byłem, w rodzinie zastępczej, byłem na koloniach itp... To co jest w filmie jest mocne - ale nie przerysowane.

ocenił(a) film na 1
conrad_owl

conrad_owl :Kolego może i coś miało miejsce kiedyś,ale nie dam sobie w wmówić ze coś takiego ma prawo mieć miejsce ito w dzisiejszych czasach co karają za znęcanie sie nad zwierzętami,świat będzie zawsze składał sie z silniejszych i słabszych ale i z tych którzy stoją nad nami i tych co reagują zawsze w grupie znajdzie sie jeden np na 10 który nie rzuci kamieniem w leżącego.Jaki system?W dzisiejszych czasach każdy z nich by wylądował w kryminale lub psychiatryku może i mocne ale nie ma nic do wniesienia zwłaszcza dla młodzieży.Wiele filmów pokazuje pseudo bractwo studenckie od lat ale w bardzo przyjemny sposób i bardziej prawdziwy jakie są chrzest itp bynajmniej zdrowe,a nie po których ktoś do końca życia ma zrujnowaną psychikę.

ocenił(a) film na 3
brandi60

Ten film to kompletne g...o. Powinni do tego filmu dodawać jakieś bony zakupowe w ramach odszkodowania.