Oficer i morderca

An Officer and a Murderer
2012
5,4 711  ocen
5,4 10 1 711
Oficer i morderca
powrót do forum filmu Oficer i morderca

Z minuty na minutę zastanawiałem się nie tylko kto stoi za tymi wszystkimi przestępstwami, ale przede wszystkim czy dostanie zasłużoną karę. Dla mnie taka gnida (bo nazwać go człowiekiem to nadużycie) powinna zostać rozstrzela/zawisnąć czy otrzymać jakikolwiek wyrok śmierci, którzy może otrzymać żołnierz. Z tego, co się dowiedziałem otrzymał 2 dożywocia, więc jest szansa, że zdechnie w pierdlu, co się gnidzie słusznie należy! W zakichanej Polsce dostałby co najwyżej jedno dożywocie, a i to z szansą na przedterminowe zwolnienie. Przecież to jest kpina, a nie prawo! Całe szczęście, że są jeszcze kraje na świecie, gdzie gnidy dostają prawdziwą karę, ale niestety kraj zwany Polską do tego w życiu nie dorośnie, bo jesteśmy jako naród na to za głupi! To, co tam się dzieje to jest sprawiedliwość, a nie to co się dzieje w żenującej Polandii.

Swoją drogą do głowy by mi nie przyszło, że to film na faktach autentycznych gdybym wcześniej się o tym nie dowiedział ;-). Oglądałem i momentami śmiać mi się chciało jak można być tak popieprzonym, żeby zbierać damską bieliznę, robić zdjęcia, zapisywać to wszystko... Dla takiego to psychiatryk to mało - przywiązywać pasami i szprycować trucizną ... aż zdechnie !

użytkownik usunięty
cOOba

za zakichaną Polskę powinieneś dostać bilet w jedną stronę na białe niedźwiedzie gadzie

użytkownik usunięty
cOOba

Popieram, ale za "kraj zwany Polską" też powinieneś ponieść karę. Może dostaniesz wreszcie wizę do USA?

ocenił(a) film na 6
cOOba

Ja nie wiem czemu "z minuty na minutę zastanawiałeś się kto stoi za tymi przestępstwami", skoro bardzo szybko było wiadomo kto to. Ale widać jeszcze mało o życiu i ludziach wiesz, skoro dziwiłeś się, że takie rzeczy można wyprawiać. Nie rozumiem też po co w poście o filmie dymisz na swoją Ojczyznę. Chyba, że jesteś już takim obywatelem świata, że nic cię nie wiąże z Polską. W takim razie trzymaj się z daleka od naszego kraju i aż dziw bierze, że jeszcze po polsku mówisz, a nie w jakimś "bardziej cywilizowanym" języku. Przecież zapewne twoim zdaniem pisownię i wymowę też mamy do bani.