FILM KLASY (C) zastanawiam się dla kogo te bezmyślne kino....? Chyba dla infantylnego otępiałego umysłowo grona.Film tak marny,scenariusz przerobiony do granic możliwości jednym słowem DNO-DNA !!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM FANOM GUSTU,SMAKU,POCZUCIU PIĘKNA. pozdrawiam serdecznie niestety zmarnowany czas na bezsensowny seans filmowy......
Mi tam ten film przypadł do gustu. Napewno nie jest to film Klasy C.... Zbyt dobrze zrealizowany aby umieszczać go w klasie C ani nawet B.
Co z tego że scenariusz oklepany? Ze historia zbyt nierealna? Do tego już nas hollywood przyzwyczaiło. I większości to się własnie podoba. Dobrze mi się ten film oglądało i conajmniej 7,5/10 u mnie. Polecam tym co lubią akcje... ale jak widać nie wszystkim się spodoba.
Dokładnie jak piszesz, dawno nie widziałem tak debilnego filmu, próba zrobienia z widza debila chyba nie wyszła :-)
Film nie zasługuje nawet na 1, główny bohater zachowuje się jakby miał wiecznego farta, debilne dialogi pomiędzy Hagan`em a Colemanem.
Ta kolorowa swastyka u Hogana utwierdza mnie tylko w przekonaniu że, amerykanie są debilami.
Dokładnie, dno, dno i jeszcze raz dno. Żałuję, że nie oglądałem w towarzystwie, razem ze mną śmiałoby się więcej osób!!! Takiego gniota już dawno nie widziałem. Wciąż nie mogę przestać się śmiać! I tak jak napisał tegesno, ten film nie zasługuje na 1. Kpina, nie kino! Ale latający Hagan wyglądał zjawiskowo HAHAHA