Z tym filmem jest jak z lądowanie na księżycu: ludzie się nim i podziwiają a tak naprawde nie ma czym.
Nie wiem czym sie powinni zachwycać.... głupie pytanie, każdy się zachwyca tym co uważa za dobre. A ps nie zrozumcie mnie zle co do pierwszego posta, to ze napisalem ze nie ma sie czym zachwycac to nie znaczy ze film nie jest dobry :]
stary, bo to jest taki przypadek człowieka, który sam się objeżdża. A powiedz Nam drogi kolego CZYM TY się zachwycasz, a ja Ci odpiszę Czym ja w Ojcu Chrzestnym ok ?
Mnie np zachwycają takie filmy jak: Gol czy szybcy i wściekli bo trafiają w mój gust i mi się podobają. A co do tego samodzielnego objeżdżania się to czy ja napisałem że zabraniam ludziom sie zachwycać tym filmem a potem napisałem że niech sie zachwycają jeżeli uważają film za dobry? LOL nie ja nikomu nie zabraniam sie zachwycać np tym filmem poprostu wyraziłem swoją opinię że według "mnie" ludzie nie mają się czym zachwycać.
PS na więcej głupich i bezsensownych komentów od bezsensowncyh użytkowników nie będe odpowiadał. NaRkA.
no ok.. powiedzmy, że zrozumiałem czemu taki post napisałeś. Ale w jakim celu taki temat utworzyłeś - w celu wyrażenia swojej opinii, ale liczyłeś się z Tym, że zostaniesz zjechany przez fanów ;D ?
Wydaje mi sie ze bardziej kontrowersyjnym stwierdzeniem jest to ze ladowanie na ksiezycu nie mialo znaczenia:)
Nikt się nikomu nie każe zachwycać, jest dość dużo filmów uznanych przez krytyków za arcydzieła - a bardzo niewiele z nich ja uznaję za takowe. Godfather I i II z pewnością do nich należy.
ten film to klasyk... wg mnie ma wszystko czym moglbym sie zachwycac :)
jeden z moich ulubionych filmow :)
natomiast filmy ktore wymienil autor posta typu "za szybcy za wsciekli" to dla mnie totalna denna papka - nie wazne co byle by sie dzialo strzelalo wybuchalo swiecilo po oczach :) takich nie lubie ...