Obejrzałem ten film wczoraj i myślałem że jest na prawdę dobry ale jednak zrobił na mnie wielkie rozczarowanie. Myślałem że mi się spodoba i że będę mógł pisać tak jak większość ludzi 10/10 ale tak nie będzie. Film nudny. Po godzinie miałem już go dosyć a gdzie tu następne 1.43 godziny. Skazani na Shawshank i Se7en są o niebo lepsze. Przepraszam ale takie jest moje zdanie. Możecie gadać co chcecie ale ja nie wiem jakim prawem on jest na pierwszym miejscu.
i jeszcze chciałbym dodać że na pewno film jest o niebo lepsze niż te dzisiejsze filmy gangsterskie. W tym filmie pokazane jest mafia jako szanująca się rodzina. To zauważyłem i jak na tamte lata na pewno mógł film mocno zainteresować ale kurcze nie dziś. Ale za tą rodzinę właśnie dałem ten jeden punkt więcej 2/10.
A co ma piernik do wiatraka ? Władcy Pierścieni też nie można krytykować jeśli nie czytało się książki ?
Może się nie podobać, ale dawać 2/10 to trochę przesada;p wg mnie zasługuje przynajmniej 7/10, choć sam dałem dyszkę;p
dokładnie... rozumiem jak ktoś myśli, że to nie arcydzieło, ok, ale dawać Ojcu Chrzestnemu 2/10 to po prostu śmiech na sali :D
normalnie koleś you've made my day xD
Ja rozumiem, że film może się nie podobać. Ponieważ większość może go po prostu nie zrozumieć przez "ciężki temat", ale jak by nie patrzeć ocenę mogłeś podwyższyć chociażby przez muzykę.
Nie bojmy sie mowic o jakims filmie ze jest kiczem, nawet jesli fanatycy-trolle robia mu przyjazna gebe. Kazdy film ma rowne szanse oceny, ten jest po prostu slaby. Uznajcie to. 1/10
Sam jesteś słaby i do tego jesteś trollem który wszystkim filmom daje 1/10 i zaśmieca forum swoimi kiczowatymi wypowiedziami.
Ale chodzi ci o wycisk w sensie obrażanie czy o wycisk w stylu wyduszania nasienia z wykorzystanej prezerwatywy na twarz? Bo ja się nie piszę się jak na razie na żaden z nich. .