Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574674
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

2/10

ocenił(a) film na 10

Obejrzałem ten film wczoraj i myślałem że jest na prawdę dobry ale jednak zrobił na mnie wielkie rozczarowanie. Myślałem że mi się spodoba i że będę mógł pisać tak jak większość ludzi 10/10 ale tak nie będzie. Film nudny. Po godzinie miałem już go dosyć a gdzie tu następne 1.43 godziny. Skazani na Shawshank i Se7en są o niebo lepsze. Przepraszam ale takie jest moje zdanie. Możecie gadać co chcecie ale ja nie wiem jakim prawem on jest na pierwszym miejscu.

ocenił(a) film na 10
kamil_morawski1

i jeszcze chciałbym dodać że na pewno film jest o niebo lepsze niż te dzisiejsze filmy gangsterskie. W tym filmie pokazane jest mafia jako szanująca się rodzina. To zauważyłem i jak na tamte lata na pewno mógł film mocno zainteresować ale kurcze nie dziś. Ale za tą rodzinę właśnie dałem ten jeden punkt więcej 2/10.

kamil_morawski1

A czytałeś książkę Maria Puzo "Ojciec chrzestny"?

ocenił(a) film na 10
Corleone_94

A co ma piernik do wiatraka ? Władcy Pierścieni też nie można krytykować jeśli nie czytało się książki ?

ocenił(a) film na 9
WujekAngelo

Może się nie podobać, ale dawać 2/10 to trochę przesada;p wg mnie zasługuje przynajmniej 7/10, choć sam dałem dyszkę;p

ocenił(a) film na 9
szacher7

dokładnie... rozumiem jak ktoś myśli, że to nie arcydzieło, ok, ale dawać Ojcu Chrzestnemu 2/10 to po prostu śmiech na sali :D

normalnie koleś you've made my day xD

ocenił(a) film na 10
Corleone_94

dokładnie. Masz rację ale takim ludziom nie przegadasz...

ocenił(a) film na 8
kamil_morawski1

Ja rozumiem, że film może się nie podobać. Ponieważ większość może go po prostu nie zrozumieć przez "ciężki temat", ale jak by nie patrzeć ocenę mogłeś podwyższyć chociażby przez muzykę.

użytkownik usunięty
kamil_morawski1

Nie bojmy sie mowic o jakims filmie ze jest kiczem, nawet jesli fanatycy-trolle robia mu przyjazna gebe. Kazdy film ma rowne szanse oceny, ten jest po prostu slaby. Uznajcie to. 1/10

Sam jesteś słaby i do tego jesteś trollem który wszystkim filmom daje 1/10 i zaśmieca forum swoimi kiczowatymi wypowiedziami.

ocenił(a) film na 10

Troll... wystaw więcej 1 i zrób z siebie jeszcze większego debila.

ocenił(a) film na 1
szczepan600

ty jestes debilem bo dałes 10 !!

ocenił(a) film na 9
HSMnajlepszyFilmEveR

Idź oglądac lepiej ten swój Hardcore Sex z Murzynami

ocenił(a) film na 10
HSMnajlepszyFilmEveR

Takie słowa z "ust" kogoś kto lubi debilne HSM to komplement.

ocenił(a) film na 3
szczepan600

koledzy, dajcie jej wycisk, bo obraża także mojego kochanego Avatara :P

ocenił(a) film na 10
plantum

Ale chodzi ci o wycisk w sensie obrażanie czy o wycisk w stylu wyduszania nasienia z wykorzystanej prezerwatywy na twarz? Bo ja się nie piszę się jak na razie na żaden z nich. .

ocenił(a) film na 3
szczepan600

zrób to co potrafisz najlepiej :D