Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574674
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

5/10

ocenił(a) film na 5

Ten krol jest nagi!

Nie rozumiem zachwytow. Dlaczego tyle osob uwaza Ojca Chrzestnego za arcydzielo?

juzio_kinomaniak

Widocznie ma ku temu powody.

ocenił(a) film na 5
MR_ciachciach

No prosze, bystrzak! Tylko troche taki introwertyczny...
Ten etap mamy juz za soba. Teraz krok do przodu: jakie? Skoro to jeden z Twoich ulubionych filmow, to potrafisz wyjasnic za co go cenisz. Chetnie poznam Twoja opinie.

ocenił(a) film na 5
juzio_kinomaniak

ulubiony nie znaczy od razu, że uważa się dany film za dzieło wybitne :)

użytkownik usunięty
diana6echo

http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=77229&us erTopics=true&userReplies=true&forum=1001089
Diano nie angażuj się tak :)

użytkownik usunięty

Ale Supernaturala i tak nie przebijesz ;)

ocenił(a) film na 5

wiem, wiem ;)

nudzi mi sie, wiesz 3 rok studiów i robię co mogę by nie pisać pracy :P

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9
juzio_kinomaniak

Bo film się najwyraźniej podoba. a skoro podoba się aż tylu osobom, w tak rozpiętej grupie wiekowej, to nie da się zaprzeczyć, że ma coś w sobie ;P
Film super, ale osobiście i tak wolałabym widzieć na pierwszym miejscu
OJCA CHRZESTNEGO II !!! 2jka jest zdecydowanie lepsza!!!

wronaz9

Wiesz, skoro mówisz, że 5/10 dla "Ojca..." bo król jest nagi i nie rozumiesz, to ja Ci odpowiadam, że są powody. Nie rozumiesz. To dobrze. Bo padło głupie pytanie z Twojej strony. A ja Ci dałem godną tego pytania odpowiedź.

ocenił(a) film na 5
juzio_kinomaniak

Pod naporem Waszych argumentow i wyjasnien ledwo utrzymuje sie na nogach i slysze jak kregoslup mi trzeszczy w zawiasach. Prawie mnie przekonaliscie :)

użytkownik usunięty
juzio_kinomaniak

Ty nas również chyba zmienie swoją ocene.

"Ten krol jest nagi!"
Tak, ten argument zwala z nóg. Trzeba być na prawdę niepokornym hipokrytą, żeby przy własnej argumentacji o takiej sile przebicia jeszcze kogokolwiek o brak jakiegoś wytłumaczenia obwiniać.