Patrzcie jaki syf się zrobił z tego forum. "Fani" SnS i Godfathera prześcigają się, by dać sobie wzajemnie więcej jedynek. Ocena obu filmów w ostatnich dniach gwałtownie spada. Na forach tych dzieł brak jest już w zasadzie jakichś konstruktywnych opinii na temat filmu. Zbiera się tylko banda debili i prowokatorów, który zakładają kretyńskie tematy w stylu "ten film nie zasługuje na to miejsce", "ale gniot!", "wszyscy wystawiajmy 1!". A następnie jacyś bałwani tracą dzień na zakładanie sobie 100 kont, byleby tylko spowodować spadek jakiegoś filmu w rankingu. Kurwa ludzie! Trzeba być naprawdę jakimś debilem, by się tak jarać tym rankingiem! Nie macie większych problemów? Może czas, by w końcu zlikwidować ten ranking żeby dzieciarnia nie miała zajęcia? Może wtedy znów nastałby tu porządek i można by było tak jak kiedyś znów kulturalnie porozmawiać na temat filmu...
A co się tak tym przejąłeś? Mnie ten ranking nie interesuje, może istnieć, a może zniknąć. Wisi mi to
To również zależy od gustu. Jedni lubią Ojca Ch, a inni SnS. Mnie oba filmy się nie podobają wole inne rodzaje filmów, i to moje zdanie, moja opinia. Sądze, że gdyby każdy miał takie same zdanie to forum byłoby nudne. Dlatego jest forum. Ludzie z innymi zdańmi się przekomarzają :)))
Pozdrawiam!