Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574674
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny
kenexgro

Zobaczymy po ilu dniahc usuną po raz trzeci.

ocenił(a) film na 3
kenexgro

zaczynamy odliczanie....

a przy okazji...

tęsknię za Tylerem... ;(

kenexgro

o jakie opinie chodzi?

Wookie_LG

Ogólnie rzecz biorąc była tu spora dyskusja fani vs antyfani OC. Było też kilka negatywnych opinii dotyczących tego filmu. Wszystkie usunęli.

ocenił(a) film na 10
kenexgro

widocznie tego filmu nie można oczerniać ;)

ocenił(a) film na 10
bezimienny_2

Raczej istnieją takie filmy, których nie da się oczernić bo są zbyt dobre co bardzo przeszkadza później znaFcą chcącym pokazać, że mi się ten film nie podobał bo nie i w ogóle gówno. Dobrze, że administratorzy dbają o porządek bo frustratów w tym kraju to nam nie brakuje.

smithi09

"Raczej istnieją takie filmy, których nie da się oczernić"

To najbardziej żałosna myśl zawarta w poście jaką widziałem -_-

użytkownik usunięty
kenexgro

opinie - haha

Oprócz moich dawnych prowokacji były jeszcze NORMALNE, negatynwe opinie. Ale dobra nie kłóćmy się. Film jest fajny dla lubiących takie kino, nudny dla nie lubiących takiego kina. Koniec dyskusji.

użytkownik usunięty
kenexgro

Ale jak nie lubiących takiego kina?
Takiego kina, może chodzi ci o ambitne i wielkie kino z genialnym aktorstwem ? Tego nie lubisz?

ocenił(a) film na 3

nie lubimy tego filmu

użytkownik usunięty
plantum

No i co z tego?
Nie podobał wam sie , napisaliście swoje zdanie ale po co jeszcze wchodzić i ciągle wszystkim przypominać że nie lubicie tego filmu.
Dla mnie to bezsensowne o filmach powinno się dyskutować a nie ciągle tylko lubie/ nie lubię , tak daleko nie zajedziemy....

ocenił(a) film na 3

A teksty fanów Ci się podobają?

"Arcydzieło, sóper extra film, bardzzo mi się podobał, najlepszy film wszechczasów i sto razy arcydzieło"...

Wpisz sobie w wyszukiwarce na forum "arcydzieło" i pojawi Ci się chyba z milion takich komentarzy.

użytkownik usunięty
plantum

ok, nie lubmy go!!!!!!!!!

Miałem na myśli kino gangsterskie-obyczajowe :/

ocenił(a) film na 10
kenexgro

Jeżeli chcesz uciąć dyskusję stwierdzeniem: "Ale dobra nie kłóćmy się. Film jest fajny dla lubiących takie kino, nudny dla nie lubiących takiego kina. Koniec dyskusji." to w jakim celu ją w ogóle rozpoczynałeś. Długo zajęło Ci dojście do błyskotliwej myśli, że każdy ma inny gust co do gatunków filmowych. Wcześniej z radością trollowałeś oczerniając ten film tylko dlatego, że wszystkim się podoba ale ty jako wielki koneser nie możesz na niego patrzeć. Jakieś problemy z głową muszą Cię nękać z tego co widzę.