Rozumiem że czasami przeginałem ale żeby od razu usuwać CAŁE WĄTKI?!?!?! Zwłaszcza że niektóre usunięte wcale nie łamały regulaminu. Miliony słów ( nie tylko moich ) poszło na marne.
Film jak dla mnie pozostanie słaby a komentarze w stylu "jeśli film ci się nie pdoboał to oznacza że go nie rozumiesz" tylko zachęcają mnie do prowokacji.
To jest Filmweb- mi też usunęli temat jak zjechałem najnowszy Zmierzch. Cenzura robi sie tu jak w Korei Północnej
a często jak admini są potrzebni to ich nie ma- tematy w stylu,, twoja matka jest taka i owaka" mogą byc ładne kilka godzin zanim jakiś admin ruszy tyłek i to usunie. A kulturalne tematy usuwa się bez żadnej przyczyny. Ja lubię Ojca Chrzestnego, ale jestem przeciwny cenzurze i usuwaniu tematów krytycznych.
Pozdrawiam:)
Korupcja.
Niedługo Filmweb osiągnie poziom Onetu gdzie trudno o normalną opinię, tylko same inwektywy i durnoty.
Dobra kenexgro ale zachowujesz się jak zwykły gówniarz, zrób jeden temat i wyduś z siebie jad na temat tego filmu, a nie kilkanaście tematów. Takie zachowanie jest po prostu żałosne
Rozumiem, że ktoś mógł się denerwować czytając obelgi pod adresem takiego "hiciora" jakim jest "Ojciec.." (których, btw, nie czytałam) ale jak komuś może przeszkadzać krytyka Zmierzchu? O tym nie da się napisać nic pozytywnego...
No tak, ale ma swoich fanów. Też może im być przykro, jak ktoś ich, ile razy naprawdę po chamsku krytykuje i wyzywa.
Tylko że w moim temacie nie było obraźliwych tekstów ani wyzwisk, napisałem tylko, że film jest szmira i żeby ludzie nie szli na to do kina, a po dniach jakiś pijany admin skasował ten temat.
Mnie się podobał.
Tylko, że ja nie jestem ślepym pseudokoneserem, więc nie jest on dla mnie świętością:-)
Aby wszystko było w porządku nie należy wychylać się z tłumu.. najlepiej lecieć w owczym pędzie i myśleć tak jak większość.