Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574674
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Rozumiem że czasami przeginałem ale żeby od razu usuwać CAŁE WĄTKI?!?!?! Zwłaszcza że niektóre usunięte wcale nie łamały regulaminu. Miliony słów ( nie tylko moich ) poszło na marne.

Film jak dla mnie pozostanie słaby a komentarze w stylu "jeśli film ci się nie pdoboał to oznacza że go nie rozumiesz" tylko zachęcają mnie do prowokacji.

kenexgro

Żądam wyjaśnień od osoby która rozpoczęła, to - zdecydowanie przesadzone - sprzątanie.

kenexgro

To jest Filmweb- mi też usunęli temat jak zjechałem najnowszy Zmierzch. Cenzura robi sie tu jak w Korei Północnej

ObiWanKenobi444

Na to wygląda O_O

kenexgro

a często jak admini są potrzebni to ich nie ma- tematy w stylu,, twoja matka jest taka i owaka" mogą byc ładne kilka godzin zanim jakiś admin ruszy tyłek i to usunie. A kulturalne tematy usuwa się bez żadnej przyczyny. Ja lubię Ojca Chrzestnego, ale jestem przeciwny cenzurze i usuwaniu tematów krytycznych.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
ObiWanKenobi444

Korupcja.
Niedługo Filmweb osiągnie poziom Onetu gdzie trudno o normalną opinię, tylko same inwektywy i durnoty.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

Dobra kenexgro ale zachowujesz się jak zwykły gówniarz, zrób jeden temat i wyduś z siebie jad na temat tego filmu, a nie kilkanaście tematów. Takie zachowanie jest po prostu żałosne

ocenił(a) film na 7
ObiWanKenobi444

Rozumiem, że ktoś mógł się denerwować czytając obelgi pod adresem takiego "hiciora" jakim jest "Ojciec.." (których, btw, nie czytałam) ale jak komuś może przeszkadzać krytyka Zmierzchu? O tym nie da się napisać nic pozytywnego...

ocenił(a) film na 9
barney_w_spodnicy

No tak, ale ma swoich fanów. Też może im być przykro, jak ktoś ich, ile razy naprawdę po chamsku krytykuje i wyzywa.

Ekranizacja

Tylko że w moim temacie nie było obraźliwych tekstów ani wyzwisk, napisałem tylko, że film jest szmira i żeby ludzie nie szli na to do kina, a po dniach jakiś pijany admin skasował ten temat.

ObiWanKenobi444

Jeśli admin chce usunąć temat to zawsze znajdzie powód, niestety :(

ocenił(a) film na 9
kenexgro

Mnie się podobał.
Tylko, że ja nie jestem ślepym pseudokoneserem, więc nie jest on dla mnie świętością:-)

ocenił(a) film na 3
kenexgro

spokojnie, masz tu grono świadków... nic nie umknie naszej uwadze.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

Aby wszystko było w porządku nie należy wychylać się z tłumu.. najlepiej lecieć w owczym pędzie i myśleć tak jak większość.

maniek5maniek

To nie komuna!!! Mam prawo głosić swoje poglądy!!!

kenexgro

Lol. Przywrucili ten temat żebym wyszedł na idiotę :D

ocenił(a) film na 3
kenexgro

poddaj się... zrezygnuj z oceny, czas zażegnać konflikt! :D już nie ma trolli... spokojnie :D