Ten film jest dla mnie najwyższą półką, do którego porównuje inne dobre filmy.
Fabuła, gra aktorska, scenografia, a szczególnie muzyka na najwyższym poziomie.
Czy jestem Upośledzony? No Qrwa człowieku jaja sobie robisz? i to ja pytam poważnie. Ktoś niżej oceni film i trzeba go od upośledzonych wyzywać? na tym to polega?
oceniasz filmy na podstawie tego w ktorym roku zostaly zrobione ???
to trzeba byc prawdziwym ignorantem i 100% debilem
No może troche śmiesznie to napisałem. jeszcze tego filmu nie oceniłem ale co do tych dwóch ocen to jaka wychodzi średnia? 7.5 więc dam 8. film jest bardzo dobry, jednak już swoje lata ma. Matrix Terminator czy obcy? tych filmów nie widziałem i niemam zamiaru oglądać. Avatara miałem w domu pół roku zanim skusiłem sie go obejrzeć
o nie, Zielona Mila ma już 12 lat, musisz jak najszybciej obnizyc ocene !!!
hahaha, co za idiota
Jak już wczesniej wspomniałem, przyznaje ze śmieszne napisałem "Na rok 1972 daje 10/10 ale na rok 2011? 5/10" wtedy jeszcze nie oceniłem filmu. jednak teraz film ten dostał ode mnie 8/10. podobał mi sie i doceniam to że mając już 40 lat film nadal jest oglądany ale nie zachwycił mnie na tyle by dać 10/10. W innym temacie zapytaleś kogoś czy uważa Avatara za lepszy film od ojca chrzestnego, Widocznie tak uważa jak i wiele innych osób, więc pewnie ci wszyscy ludzie którzy inne filmy oceniają wyżej niż Ojca to też są Debile idioci i chorzy psychicznie? Jedni wolą dramaty inni Filmy Sci-fi, jeszcze inni lubią siąść z rodziną i obejżeć jakąś komedie familijną, lub z kumplami przy piwie obejżeć jakiś film Akcji. każdy film zasługuje na dobrą ocene od osoby która go lubi. A skoro twierdzisz że jestem debilem... moze i jestem ale oceniam film na tyle na ile mi sie podobał i na ile potrafie go docenić, nie dam 1/10 po to że by podlizać sie jakiemuś anty,, i nie dam 10/10 tylko po to zeby przylizać sie np tobie... A po za tym chłopcze, jeżeli każdego wyzywasz od idiotów debili itp, to albo jestes jeszcze w podstawówce (może gimnazjum) albo sam masz jakieś problemy w które niechce wnikać. to by było na tyle. dziękuje za uwage
co???
wow czlowieku chyba masz jakies zaburzenia emocjonalne.
jest rok 2011, napisales, ze dajesz w tym roku 5, dlaczego wiec 8???wiem cofnales sie w czasie tylko po to, zeby nie wyjsc na ignoranta i idiote oceniajac filmy wg roku produkcji!?!?!?nie?no coz, kobieta zmienna jest;)
Kolejny Jeb@ny pajac ma coś do powiedzenia? pis? ty zapewne znasz ale Piss na swoją twarz... Pozdrawiam Wszystkie takie same Qrwy na FW. więcej nie pisze bo i tak bedą blokować:) Nara P*zdy
Posłuchaj Wyruchana P*zdo.. kulture i szacunek bym miał gdybyś mnie Qrwa od upośledzonych nie wyzywał... to w jaki sposób oceniłem film jest moja prywatną sprawą, trzeba było sie mnie grzecznie zapytać dlaczego tak oceniłem film, nie oceniam filmów według roku, przyznałem puzniej racje że śmiesznie sie wyraziłem... ale ty nadal musiałeś mi wyjeżdzać z idiotami dlatego dla takich śmieci szacunku miał nie bede...