Hmph... ciekawe jest, co się tutaj dzieje, wielu się ten film nie podoba, ja zresztą też za nim nie przepadam, ale dość dużo opinii tutaj jest nic nie wnoszących. Użytkownicy, proponuję się nie denerwować i nie odpisywać w ogóle (nie wiem dlaczego ktoś to robi na docinki floriona, to bezcelowe), nie pomogą groźby etc., przecież takie dzieci mogą zakładać konta w nieskończoność i nic na to się nie poradzi, będą to robić jeśli będą czuły się drażnione i podsycane przez odpowiedzi innych. Ktos napisze, że film jest kiepski i od razu jest 100 odpowiedzi w niektórych tematach na tę kwestię, w dodatku takich, które zachęcają do agresji słownej. Nie ma co straszyć dzieci neo czy im odpisywać, trzeba je ignorować na całej linii! Takie jest moje zdanie, szanujmy zdanie innych, ale na bezsensowne tematy nie odpisujmy.
PS: a dzieci neo mozna zwyczajnie banować, tylko wystaczy administrator, którego jednak nie wiedzę i może mi ktos powie czy taki ktoś istnieje na tym serwisie czy nie? Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
to nie jest tak ze "wielu się ten film nie podoba" tylko tak że 2 czy 3 dzieciakow załozylo sobie po kilka kont i co chwile pisza tematy jakie to OC jest do dupy itd. A jak im jakieś konto zablokują to tworzą nowe.
A gdzie jest administrator? W końcu im się znudzi przecież zakładanie kont, to logiczne. Parę razy poblokować i jest spokój. Warto spróbować, tylko gdzie jakiś administrator warto wiedzieć by było.