Kiedy ten film wejdzie do kin ? Już piszą o nim od jakegoś miesiąca w gazetach, ale jeszcze na TVN nie widziałem żadnego zwiastunu. Czyżby to Polsat zapłacił Ameryce?
Czytałem, że ten film to tragedia. Kiepscy aktorzy, fabuła " z przysłowiowej dupy" oraz sponsorzy to budyń MONTE, i krowa Paula oraz Dr.Oetker. Czy podzielacie moją opinię?
Ja słyszałem, że nakręcił go jakiś fajny reżyser od horrorów z Bułgarii. Do kin wejdzie za jakis miesiąc, a sponsorem jest chyba Telewizja "TRWAM"- tak słyszałem. I podobno ma w nim grać Kasia Cichopek i Maciej Zakościelny. Nie sądze żeby to była tragedia. Myśle, że zobaczymy w nim wiele miłości i humoru. Co wy na to??
to masz złe informacje stary!
na bank krowa Paula sponsoruje Ojca Chrzestnego, i nie Zakościelny zagra tego Don Vicia czy cuś, tylko Michał Lesień profanie!
Michał Lesień?? To pewne?? Ja słyszałem co innego, ale mniejsza o to. A coś tam pisano na forum, że Ania Mucha ma się pojawić w tej produkcji. Może odrazu bracia Mroczkowie się wkręcą. Byłbym zachwycony, gdyby tak było. Co do sponsora to jest ich kilku i na 100% jest też telewizja TRWAM, bo oni kochają "Tommy'ego" :)