Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam w życiu. Arcydzieło! Zresztą tak samo jak i książka. Dla tych, którzy jeszcze nie oglądali: GORĄCO POLECAM!!!!
W stu procentach się zgadzam naprawdę rewelacyjny film. na pohybel krytykantom i marnym prowokacją!!!
Zgadzam się w 100%. Trzeba coś zrobić żeby zaplute karły reakcji nie dyskredytowały tego filmu i osoby które jeszcze go nie ogladały nie sugerowały sie pustymi wypowiedziami.
Każdy kto krytykuje ten film pokazuje jak wielkim debilem i bez mózgiem jest a o kimś takim jak sessek czy moze ascobra nie bede sie nawet wypowiadac moze znowu chcesz sie ustawiac smieciu!!!! Zmieniles nick po ostatnim wpierdol jaki dostales od gateita!!!!
Gateit i Los Bastardos, czemu w kazdym temacie piszecie takie same posty? Już wszyscy wiedzą że Gateit "spuscił wpierdol" jakiemuś prowokatorowi.
A co do autorki tematu: jednak dziewczyny tez lubia takie filmy, juz myślałem ze tylko faceci widzą w OC arcydzieło. Na szczęście tak nie jest, jak to twierdzą niektórzy. Ja może nie uważam OC za wielkie arcydzieło(ocena 8/10) ale lubie i szanuje ten film.
Pzdr ;).
... domino nie osłabiaj mnie. Przeczytaj sobie posty Gaiteta i LosBastardosa nad moim postem to będziesz wiedział o co chodzi.