Mam 16 lat.
Hej wiecie może czy sa w tym filmie jakies sceny erotyczne ?
Mogę go obejrzeć gdy rodzice są w domu ?
(brutalność nie przeszkadza)
Raczej możesz ,tylko w jednej krótkiej scenie panienka pokazała Michaelowi zderzaki.
współczuję starych :D 16 lat!!! Chryste! W tym wieku moi starzy zdawali sobie sprawę, że regularnie sypiam z moją kobietą :p A Tobie nie wolno zobaczyć gołego popiersia białogłowej ;) serio, współczuję
kosobi wspolczuje twoim rodzicom naprawde wychowales sie chyba na melinie gdzie nie ma zadnych zasad. a potem gowniary po 15 lat sa w ciazy
kosobi naprawdę jesteś chyba z jakiejś patologicznej rodziny. Twoi rodzice naprawdę pokazują, że "umieją cię wychować". Wspóóczujhę im oraz tobie.
Chyba przesadzasz. Powiedz mi, jaki normalny facet w pierwszej liceum nie chciałby uprawiać seksu? I co w tym złego, że akceptowali fakt mojego współżycia? Nie napisałem przecież, że dymałem wszystko co oddycha. Zastanów się, co właściwie wypisujesz.
Rozwala mnie takie podejście :D Czyli możesz oglądać filmy ze scenami tortur, zabójstwami i lejącą się hektolitrami krwią (nie mówię tu akurat o OC), ale już kobiecych piersi, które prędzej czy później i tak zobaczysz w rzeczywistym świecie oglądać CI nie wolno ? Ach to polskie zakłamanie...
A skąd wiesz, że mu nie wolno? A może najzwyczajniej w świecie krępuję się oglądać takie sceny z rodzicami?