Ja widziałem na dzień dzisiejszy 74 filmy (czyli 74% klasyki) a jak to u was wygląda podliczcie sobie tylko szczerze. PS Nie liczy sie film nie obejrzany do końca lub oglądany od połowy. PS2 z TOP30 widziałem 28 filmów końcówka listy wygląda u mnie słabo. PS3 Mozna zaliczac filmy ktore widziało sie dawno temu ale zbyt wiele sie nie pamieta z nich. pozdro taki relaksujący temat moze sie przyjmie
x lepszy jak na razie, jeszcze wyjdzie dodatkowy bluray i wypasik. zalezy dla kogo. ps3 w saturnie 40 gb wawka- 1449 a x,premium - 1449
Wiem ze malo. Ostatnio nie mam czasu n a filmy :( Wzielam sie za seriale :D np za Partnerow z Moorem, swietny serial, widzial ktos?
Poza tym jak liczyc dzisiejsze notowanie, to dochodza mi jeszcze dwa- mis i seksmisja ;)
Heh, to masz 33/100, równo 1/3. Z tymże chyba lepiej (jeżeli już kierować się lokatą) robić to poprzez IMDb.
Zresztą, tutaj ciężko widzieć wszystkie filmy, bo codziennie się coś zmienia na liście. Ja jednego dnia mam 99/100, a następnego 95/100.
K.rwa, wszystko. A jak!?
"czyli 74% klasyki"
Z tą klasyką, zaś tak nie przesadzaj..
Nie, to się liczy jako 1 (słownie: jeden) procent. Niech zgadnę, widziałeś pewnie, ten, no Pewnego razu na Dzikim Zachodzie? ale żeby sto razy oglądać, to się musiało w końcu skończyć z jedynką, eh (zasmucony)..
Niestety nie wiem, który film widziałem 100 razy. Nie pamiętam tytułu, zapomniałem też o czym był. Pewnie go nawet nie oceniłem.
Chwilkę, bo z Tobą to nic nie wiadomo. Rozumiesz, że to tutaj i w temacie niżej nie jest pisane na poważnie?
Policzyłem, żeby nie było wątpliwości. Widziałem 87% obecnego top100. A przynajmniej tyle kojarzę, choć to na jedno wychodzi.
No, ja też policzyłem- dzisiaj wychodzi tego 96%. Bywało więcej.;-)
Ale, oczywiście, masz rację, że ten ranking jest gówno warty! W sumie ostatnio bardziej w doborze filmów, kieruję się po prostu filmografią danego reżysera, czy aktora, od czasu do czasu zajrzę na IMDb (choć wszystkie filmy i tak mam spisane).
Ja widziałem z top100, 58 filmów. Mam 16 lat i niektórych klasyków nie widziałem, ale to nadrobię.
praktycznie wszystko oprócz Alienów (obejrzę niedługo) i Gwizdnych Wojen (do których mnie nie ciągnie, nie przepadam)