Ludzie to co tu się dzieje na tym portalu to jakaś tragedia! Jak to jest że nikt nie pilnuje tu żadnych zasad i ładu? Czemu każdy ludzki śmieć taki jak florion może tu zakładać po kilka żałosnych , obrazoburczych tematów i nie dostaje bana? Gdzie są jacyś moderatorzy i co robią do cholery? Kiedyś naprawdę lubiłem ten portal ale teraz stał się celem zmasowanych ataków dzieci neo i najgorszych życiowych popaprańców. Nie można się już kierować oceną przy wyborze filmu do obejrzenia a im głupszy temat tym więcej ma zwolenników i krzyżowców.
Może już czas coś z tym zrobić co?! Bo niedobrze mi się robi jak czytam te tematy na forum "Ojca...".
Dobra ale to jest największy portal filmowy w Polsce. Ktoś powinien pilnować porządku i ładu prawda? Żeby dzieci co zbyt blisko Czarnobyla mieszkały się tu nie rozpanoszyły a tak mamy jeden wielki śmietnik. Jak tak dalej pójdzie można będzie zmienić nazwę na "Filmzjeb".
najbardziej prawdopodobny scenariusz wg mnie jest taki że ten delikwent z braku kobiety i nadmiaru onanizmu wypisuje takie głupoty, na podwórku nikt (żadna) na niego nie zwraca uwagi, później z frustracji siada przed monitorem i udaje recenzenta pisząc siedem tematów jaki to ten film jest be, następnie wkurzeni filmwebowicze odpisują niepotrzebnie bluzgami na bluzgi, i co dalej? debil siedzi i czyta co mu inni napisali, zwrócił na siebie uwagę siedzi i brandzluje się z rozkoszą.
Racja, najgorzej że użytkownicy którzy mają trochę mózgu odpisują debilom i prowokatorom a ci mają motywację do dalszego spamowania. Ludzie zamiast pisać głupie posty w idiotycznych tematach po prostu zignorujcie zjawisko a nie karmicie tych żałosnych kretynów.
Mnie najgorzej wkurza że portal tego formatu co Filmweb nie może tu wprowadzić jakiejś minimalnej kontroli jakości. Przecież można by umożliwić ludziom z duża ilością punktów na usuwanie postów i tematów. Wtedy sami użytkownicy by się zaleli sprawą. Tak jest na każdym normalnym portalu a tu jak widać nie. Tylko to żałosne zgłaszanie nadużycia;/