Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 575 tys. ocen
8,6 10 1 574624
9,1 75 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

Ludzie to co tu się dzieje na tym portalu to jakaś tragedia! Jak to jest że nikt nie pilnuje tu żadnych zasad i ładu? Czemu każdy ludzki śmieć taki jak florion może tu zakładać po kilka żałosnych , obrazoburczych tematów i nie dostaje bana? Gdzie są jacyś moderatorzy i co robią do cholery? Kiedyś naprawdę lubiłem ten portal ale teraz stał się celem zmasowanych ataków dzieci neo i najgorszych życiowych popaprańców. Nie można się już kierować oceną przy wyborze filmu do obejrzenia a im głupszy temat tym więcej ma zwolenników i krzyżowców.

Może już czas coś z tym zrobić co?! Bo niedobrze mi się robi jak czytam te tematy na forum "Ojca...".

ocenił(a) film na 10
kabal92

niektórzy tak mają, co zrobisz blokersowi jak się nudzi.

ocenił(a) film na 10
thomass48

Dobra ale to jest największy portal filmowy w Polsce. Ktoś powinien pilnować porządku i ładu prawda? Żeby dzieci co zbyt blisko Czarnobyla mieszkały się tu nie rozpanoszyły a tak mamy jeden wielki śmietnik. Jak tak dalej pójdzie można będzie zmienić nazwę na "Filmzjeb".

ocenił(a) film na 10
kabal92

Co zrobić nudzi się dzieciakom i prowokują innych żeby się z nimi użerać.

ocenił(a) film na 10
vitocorleone0

najbardziej prawdopodobny scenariusz wg mnie jest taki że ten delikwent z braku kobiety i nadmiaru onanizmu wypisuje takie głupoty, na podwórku nikt (żadna) na niego nie zwraca uwagi, później z frustracji siada przed monitorem i udaje recenzenta pisząc siedem tematów jaki to ten film jest be, następnie wkurzeni filmwebowicze odpisują niepotrzebnie bluzgami na bluzgi, i co dalej? debil siedzi i czyta co mu inni napisali, zwrócił na siebie uwagę siedzi i brandzluje się z rozkoszą.

ocenił(a) film na 10
thomass48

Racja, najgorzej że użytkownicy którzy mają trochę mózgu odpisują debilom i prowokatorom a ci mają motywację do dalszego spamowania. Ludzie zamiast pisać głupie posty w idiotycznych tematach po prostu zignorujcie zjawisko a nie karmicie tych żałosnych kretynów.

Mnie najgorzej wkurza że portal tego formatu co Filmweb nie może tu wprowadzić jakiejś minimalnej kontroli jakości. Przecież można by umożliwić ludziom z duża ilością punktów na usuwanie postów i tematów. Wtedy sami użytkownicy by się zaleli sprawą. Tak jest na każdym normalnym portalu a tu jak widać nie. Tylko to żałosne zgłaszanie nadużycia;/