Ojciec chrzestny

The Godfather
1972
8,6 574 tys. ocen
8,6 10 1 574176
9,1 74 krytyków
Ojciec chrzestny
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny

To jest najgorszy film jaki widziałem! Tego się nie da oglądać! Ja dałem temu filmowi 1/10 i kto się ze mną zgada niech też da 1!

Wracaj Disney Chanel oglądać

Xir

Co ma jedno do drugiego.

ocenił(a) film na 10

haha dobra prowokacja 101 dalmatynczykow na 10/10 i reszte bajek

ocenił(a) film na 6

Dżizas Drogi panie Robercie......
-Jeżeli to konto jest żartem radzę zaprzestać tych głupot.
-Jeżeli to nie jest żart to współczuję gustu i radzę wracać do telewizora i pooglądać trochę carton neetwork czy disnay channel bo ten serwis nie jest dla takich ludzi jak ty -.-
Co tu dużo gadać proszę wejść na profil użytkowinika który założył temat a sami zrozumiecie...

P.S Drodzy Filmweb'owicze, amatorów kwaśnych jabłek spotkamy wszędzie. Grunt to się nie dać!

użytkownik usunięty
psyholstalker

A sam oglądasz jakieś "Naruto" w którym się tylko leją!

Robert, Kazdy ma swoje preferencje i nikogo nie mozna za to winic ale po co zabierasz sie za filmy ktorych nie rozumiesz badz nie sa w twoim guscie? Sam sobie uprzykrzasz zycie. Jak ktos jest fanem filmow wojennych to je oglada i ma prawo sie w nich wypowiadac ale ta sama osoba nie powinna oceniac tez anime czy innych gatunkow ktorych nie rozumie. Tak samo sprawa wyglada u Ciebie. Z Twojego portfolio jasno wynika ze wolisz filmy luzne a nie powazne i zawile jak Ojciec Chrzestny.

ocenił(a) film na 9

Jak widzę, nie oglądałeś "Naruto"...

ocenił(a) film na 8
Kimi_Sama

Naruto to gó*no i tyle!

użytkownik usunięty

No i dobrze! Wy się uważacie za takich dorosłych i co wam z tego!? Tylko się chwalicie jacy wy dorośli jesteście, a kto z tą ma 18+ lat!?
Nawet 18-latki nie są dorosłe... trzeba naprawdę dojrzeć, a nie tylko udawać! Dorosłe osoby tak się nie zachowują! Ja się przyznaje że jestem dzieckiem i jestem z tego dumny i zadowolony!

A ty za to oglądasz te wszystkie gówniane seriale na Disney Chanel,Ty chyba czegoś nie rozumiesz nikt tu nie chcę udawać dorosłego sam lubię oglądasz te stare bajki Disneya mi po prostu szkoda tego pokolenia które musi się wychowywać na gównach które lecą na DC.Dam ci radę do Ojca Chrzestnego podjedz za kilka lat a zrozumieć czym my fani tak się zachwycamy Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Xir

To już nie moja wina że teraz lecą takie bajki;/ Ja też wolę te stare bajki Disneya.
Może za kilka lat zrozumiem czym wy fani się tak zachwycacie, ale na razie dałem temu filmowi po prostu 1/10.
Ja uważam że ten film jest za wysoko;/

użytkownik usunięty

A i jeszcze jedno ja nie oglądam wszystkich seriali na Disney Channel! Oglądałem je w wakacje tylko dlatego bo mój brat cioteczny je oglądał! A teraz oglądam chyba tylko 2 i to sporadycznie, więc nie wydaje mi się żeby to wszystkie były!
A moją ulubioną bają jest "Król lew" co można wnioskować po awatarze... To jest super bajka Disneya!

I film oceniasz na 1 bo go w ogóle nie rozumiesz ? Strasznie głupie zachowanie. OK punkt dla ciebie, że przyznałeś, iż jesteś dzieckiem. Większość dzieci upiera się, że są dorośli wiec w tym względzie jesteś od przynajmniej trochę mądrzejszy. Ale powiedz jak to się stało, że dziecko oglądało ten film, przecież jest to film wyłącznie dla dorosłych. Nie rozumiem też w jaki sposób tylko dlatego, że się czegoś nie rozumie można ocenić to na 1. Film może Ci się drogie dziecko nie podobać, możesz go nie rozumieć ale to absolutnie nie znaczy, że masz prawo ocenić go na 1 tylko z tego powodu. Przy ocenie bierze się pod uwagę wszystkie walory filmu : aktorstwo, scenografię, fabułę, muzykę, kostiumy, efekty itp. Czy one zasługują tu na 1 ? Na twoim miejscu bym wycofał tą ocenę ( która tylko ciebie tutaj ośmiesza), a następnie obejrzał film za jakieś 5 lat.

ocenił(a) film na 6
Ivalor

Amen...
A co do tego :"A sam oglądasz jakieś "Naruto" w którym się tylko leją!"
Heh... anime bracie nie jest dla wszystkich lecz zdecydowanie nie możesz powiedzieć o tym w taki sposób skoro (jak wnioskuję) nie oglądasz tego anime...
Co do oceny, na tym serwisie istnieje możliwość nie wystawiania oceny pomimo iż oglądało się film.
Jeżeli nie rozumiesz filmu okropnym błędem jest wystawianiu mu oceny 1 gdyż film musi w sobie łączyć niewyobrażalne wręcz zestawienie słabych stron by uznać go za totalnie bezwartościowy gniot, osobiście staram się stawiać tą ocenę jak najrzadziej bo prawie każdy film ma "asa" w rękawie.
Stawiając wysokie oceny filmom animowany a niskie "tym z górnej półki" narażasz się na krytykę.
Lecz może to i dobrze.... bo mieć własne zdanie i trzymać się go w gronie krytykujących jest godne podziwu.W każdym razie radzę zrobić to co napisał kolega z góry.(ostanie zdanie)

użytkownik usunięty
psyholstalker

Wiem że istnieje możliwość zaznaczenia filmu że się go oglądało bez oceniania... Może wycofam swoją ocenę i postawię wyższą, albo wcale, ale jak już napisałeś za te 5 lat, a na razie się nie spodziewaj że wycofam!
Ps. psyholstalker jak piszesz że mieć własne zdanie jest godne podziwu to nie powinieneś mi kazać wycofywać mojej oceny bo na razie i tak nie wycofam! I dzięki za to co napisałeś:)

ocenił(a) film na 6

Zacznijmy od tego że nie kazałem.
Zasugerowałem a jest to o wiele bardziej subtelne.
W delikatny sposób chcieliśmy ci przekazać że ocena nie zależy jedynie czy film nam się podobał czy nie, należy docenić jego walory a jeżeli ich nie możemy ich dostrzec należy poczekać i np obejrzeć film za te powiedzmy 5 lat...
Bajer polega na tym że może za te kilka lat obejrzysz film i powiesz "Matko to jest naprawdę dobre kino!" ale jest mały problem... film miał osłabioną ocenę przez te 5 lat przez co mniej ludzi po obczajeniu oceny chciało go obejrzeć. (Diabeł tkwi w szczegółach)

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Dokładnie. Widocznie wielu ludzi nie rozumie Ojca Chrzestnego, a to niepokojące. Niestety dlatego ten FILM ma taką, a nie inną ocenę.

Już wcześniej deklarowałam,że mogę go (film) wytłumaczyć. Jakby co- jestem w stanie to napisać prostym językiem, żeby samo przełożenie zostało pojęte.

ocenił(a) film na 10

Ja mam 12 lat przyznaję, ale pewien iloraz inteligencji posiadam i nie mam zamiaru słuchać wypowiedzi odmóżdżonych debilów jak robert.

użytkownik usunięty
manwerty

O dziękuję:>
P.S. Jak zobaczę spadającą gwiazdę to zażyczę sobie dla ciebie 40 punktów IQ, bo tego niestety ci brakuje;)

ocenił(a) film na 9

Widzicie jego profil? Na pewno wcale nie oglądał żadnego z tych ambitnych filmów, które ocenił najniżej. To jakiś rodzaj buntu dziecka z podstawówki.

użytkownik usunięty
Kimi_Sama

Tak, buntuję się przeciwko sobie i jak chcesz to możesz sobie myśleć że jestem z podstawówki... Ile Ty masz lat!?

użytkownik usunięty

A i jeszcze jedno ja wszystkie filmy które oceniałem/zaznaczałem jako obejrzane oglądałem!

użytkownik usunięty

I o jakie "ambitne" filmy Tobie chodzi!?

Z motywem orzecha

Ja się zgadzam! Daję 1!

KapitanOrzech

a ja sie nie zgadzam z idiotami waszego pokroju

Fuck_Tyler.com

Ambitna wypowiedź, typowy fan ojca chrzestnego, mało rozumny, ograniczony w słownictwie.

ocenił(a) film na 3
KapitanOrzech

a kto ci powiedział że on jest fanem?

plantum

Skoro broni filmu, to nim jest.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Wracaj do Avatara i Transformerów.

ocenił(a) film na 3

normalnie, idioto.

plantum

Fani zakładają multikonta.

Zgadzam się nie powinien być na 2 miejscu, powinien być gdzieś pod koniec Top100- Człowiek z blizną miażdży Godfathera a jest niżej.

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

Dziś to jest na Polsacie... 4 godziny nudy!!!!

użytkownik usunięty

A nie... bo 40 minut reklam więc tylko 3.20 g. nudy!! Już reklamy są ciekawsze!!!

użytkownik usunięty

A nie to trwa tylko 3.55 więc reklamy trwają 1.05 godz. To II część trwa dłużej!

użytkownik usunięty

Miało być 2.55*

nie mogłeś po prostu edytować postu?....

ocenił(a) film na 9
Juliaa360

a ty musiałaś to pisać?...
ogółem odnośnie ojca chrzestnego,wiem co sobie pomyślicie itd ale oglądając ten film na polsacie widzę wyraźnie...
reklamy są ciekawsze od filmu i całej jego "głębokiej" treści,opowiada historie bla bla itd ale po prostu to się za bardzo dłuży...możliwe że po prostu to nie mój klimat i tyle więc nie mówie że film jest zły sam w sobie zeby nie bylo...chociaz pewnie i tak zaraz bedzie komentarz od znawcy ze ojciec to wybitne arcydzielo a ja musze DOROSNAC haha;)
Orzech ps,czemu ukrywasz swoje oceny ?;) pokaz światu jak ocenia filmy geniusz

użytkownik usunięty
Marcinekk

Robert zamknij się bo gadasz od rzeczy.Cartoon Network czeka na ciebie :)

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

Ja chodzę do gimnazjum, a mi się straaaasznie podobał. 10/10

użytkownik usunięty
Puszkaa

Film jest genialny.Oni po prostu za dużo bajek i tibii :)

użytkownik usunięty

Skazani na Shawshank też ocenił na 1.Zwykłe dziecko oglądające za dużo bajek...;/

użytkownik usunięty

Mądre słowa.

Dobrze ocenił Skazanych, czego się czepiasz?

ocenił(a) film na 9

no tak,dokładnie masz racje
TIBIA ŻONDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ojciec chrzestny nie;)

użytkownik usunięty
Juliaa360

Nie mogłem bo się niestety nie dało! A co Ci to przeszkadza!?

Człowieku, popatrzyłem na Twoje oceny 1/10 dla Skazanych na Shawshank, Ojca Chrzestnego...
Ile masz lat, ja przy moich 17(rocznik 1993) uważam, że Ojciec Chrzestny jest filmem wybitnym, 9 dałem za zbyt wychwalaną rolę Marlona Brando:/ Za to co zagrał Al Pacino jest dla mnie najlepszą jego rolą

ocenił(a) film na 10

Wszystkie bajko 10/10, a najlepsze filmy 1/10. Człowieku może to, co powiem nie będzie zbyt wyrafinowane, ale nie mogę się oprzeć stwierdzeniu, że jesteś idiotą.

ocenił(a) film na 10
adam5222

Wcale nie musisz się opierać rzeczy oczywiste należy mówić na głos:))